Abonare la google news

Femeia care a murit după ce a făcut vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca a prezentat „simptome neobișnuite”

astrazenecaFoto: Profimedia

  • O femeie din Danemarca a murit din cauza formării unor cheaguri de sânge, după ce a făcut vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca
  • Femeia a prezentat simptome „extrem de neobişnuite”, a declarat agenţia daneză pentru medicamente
  • Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a declarat că nu există nicio dovadă că decesele respective au fost cauzate de vaccin

O femeie din Danemarca, în vârstă de 60 de ani, a murit din cauza formării unor cheaguri de sânge, după ce a făcut vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca, relatează Reuters.

Citeste si:  Statele Unite vor accelerarea negocierilor de pace dintre talibani și puterea de la Kabul

Femeia a prezentat simptome „extrem de neobişnuite”, a declarat agenţia daneză pentru medicamente. Ea avea un număr scăzut de trombocite.

Programele de vaccinare din Europa au întâmpinat dificultăţi în ultimele două săptămâni din cauza posibilelor reacţii adverse în urma vaccinării cu serul de la AstraZeneca.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a declarat că nu există nicio dovadă că decesele respective au fost cauzate de vaccin. Aceeaşi idee a fost prezentată şi de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Citeste si:  De ce se ferește Ciolacu să spună că a vorbit cu AUR. Analist: Nu vrea să pară că face ce fac PNL-USR

O analiză atentă a tuturor datelor disponibile privind siguranța de la peste 17 milioane de persoane vaccinate în Uniunea Europeană (UE) și Marea Britanie cu vaccin COVID-19 AstraZeneca nu a evidențiat un risc crescut de embolie pulmonară, tromboză venoasă profundă (TVP) sau trombocitopenie, în niciun grup definit de vârstă, sex, lot sau o anumită țară.

Citeste si:  Durerea ascunsă în suflet de Andreea Mantea. A vorbit cu ochii în lacrimi despre drama sa

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 17 total views