18 mai 1:52 AM

Abonare la google news

Femei la cratiță, pericol garantat: A fost resuscitată, după ce a uitat mâncarea pe foc

O femeie a fost găsită inconştientă, luni seara, într-un apartament din Miercurea Ciuc, după ce a inhalat fum provenit de la mâncarea uitată pe aragaz şi a fost resuscitată cu succes de echipajele medicale sosite la faţa locului, notează Agerpres.

Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a informat că echipajele de pompieri şi cele medicale s-au deplasat la faţa locului, după ce au fost anunţate că iese fum dintr-un apartament din Miercurea Ciuc.
„În apartament s-a găsit o persoană, în stare de inconştienţă, ca urmare a inhalării de fum de la mâncarea arsă pe aragaz. S-a evacuat fumul din apartament. Echipajul SMURD şi echipajul SAJ cu medic au executat manevre de resuscitare cu succes, iar persoana este conştientă”, se arată în informarea ISU.

Potrivit sursei citate, este vorba de o femeie de 45 ani, intoxicată cu fum, care a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Nu s-a impus evacuarea locatarilor din bloc, fiind inundat cu fum doar apartamentul respectiv.

Citeste articolul pe Stiripesurse