duminică 21 noiembrie 9:32 AM

Abonare la google news

FCSB va juca pe placul lui Gigi Becali: „O să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică!”

FCSB joacă duminică cu FC Botoșani de la ora 20:30, în etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Patronul clubului Gigi Becali afirmă că nu la echipă nu s-a resimțit schimbarea antrenorului și că jucătorii vor juca pe placul său.


Chiar dacă FCSB  nu se poate baza acum pe Florinel Coman, încă accidentat, formația roș-albastră îi poate introduce pe teren pe toți jucătorii care au avut probleme medicale în ultima perioadă.

Astfel, Florin Tănase, Andre Condrea, Octavian Popescu și Darius Olaru au devenit disponibili pentru meciul cu FC Botoșani.


FCSB va juca pe placul lui Gigi Becali: „O să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică!” Ce îl face pe patron să spună asta

Astfel, Gigi Becali are încredere că jucătorii vor oferi „spectacol pe teren”, lucru pe care l-a solicitat mult în perioada în care Edi Iordănescu era antrenorul echipei.

„Cu Botoșani, vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar, o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit și Cordea, și Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

Prosport.ro


Stirile.eu