Abonare la google news

FCSB se mută de pe „Arena Națională”! Stadion inedit pentru meciul cu Sepsi OSK

FCSB se mută de pe „Arena Națională” după ce au apărut probleme la cea mai mare arenă din România, iar oficialii fostei vicecampioane a României a ales un stadion inedit pentru duelul cu Sepsi OSK. 

FCSB – Sepsi OSK se joacă luni, 21 decembrie, de la ora 20.30, în ultima etapă a anului 2020, Live Video Online pe www.prosport.ro, iar oficialii formației roș-albaste au decis ca meciul să aibă loc în apropiere de București.

Cel mai mare stadion al României se închide pentru reparații după ce a apărut o problemă la acoperiș, iar roș-albaștrii nu mai pot juca partida cu Sepsi OSK acolo. Astfel, oficialii FCSB-ului au decis ca meciul să aibă loc la Mogoșoaia.

FCSB se mută de pe „Arena Națională” pentru meciul cu Sepsi OSK

Inițial, FCSB a luat în calcul ca meciul cu Sepsi OSK să se joace la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, acolo unde elevii lui Toni Petrea au mai evoluat, dar apoi oficialii s-au răzgândit când au fost contactați de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„Primăria Capitalei va rezolva problemele la acoperiş în cel mai scurt timp, sunt sigur. Am discutat şi cu Vali Argăseală şi i-am oferit sprijinul pentru ca meciul cu Sepsi să se dispute în baza sportivă de la Mogoşoaia. 

E adevărat că suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii la nivel de infrastructură în România au fost realizate în anii ’70, ne-a lipsit acest know-how de cum trebuie menţinute şi puse în valoare stadioanele”, a spus preşedintele FRF.

Pe stadionul din Mogoșoaia se antrenează echipa națională a României

Stadionul Mogoșoaia pe care va avea loc meciul FCSB – Sepsi OSK are o capacitate de 2.000 de locuri, iar acolo se antrenează echipa națională a României. Totodată, pe arena din Mogoșoaia au avut loc trei meciuri din grupele Europa League U19 și unul din semifinale.

Sursa: Prosport