duminică 31 octombrie 5:11 PM

Abonare la google news

FCSB, o nouă încercare să joace pe stadionul Steaua! „Facem solicitare să evoluăm în Ghencea cu Rapid” + Anunț surprinzător: Peluza Sud și Peluza Nord se unesc!


FCSB, o nouă încercare să joace pe stadionul Steaua! „Facem solicitare să evoluăm în Ghencea cu Rapid” + Anunț surprinzător: Peluza Sud și Peluza Nord se unesc!

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a anunțat că roș-albaștrii vor face o nouă solicitare către CSA pentru a le pune la dispoziție stadionul Steaua.


De această dată, FCSB vrea să joace în Ghencea meciul cu Rapid, de pe 14 decembrie 2021. La acea dată echipa de fotbal a CSA Steaua n-ar mai avea niciun meci de disputat în Liga 2, la fel și echipa de rugby a Clubului Sportiv al Armatei.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1

Peluza Nord și Peluza Sud, din nou împreună?

Gheorghe Mustață vine și cu o variantă surprinzătoare! Acesta susține că cele două Peluze, care cândva încurajau împreună Steaua, se vor alătura unui singur proiect.

„Păi cum să ne luăm noi la bataie cu prietenii noștri cu care seară de seară bem o bere împreună. Vă mai spun o bombă. Simt ceva care vi se pare șocant acum. În scurt timp cred că vom fi din nou împreună și atunci chiar că nu ne mai doboară cineva. Nord și Sud din nou împreună.

Să stea lumea liniștită că între Nord și Sud nu există probleme. Nu știu de unde a apărut această informație. Am o relație super cu băieții din Peluza Sud. Mă refer la oamenii care conduc, nu toți tinerii care vor să iasă în evidență prin cine știe ce gesturi. Pe noi ne despart părerile pe care fiecare și le-a făcut. Ei, după minciunile aruncate în presă când eram eu plecat. Acum, când am revenit, lumea este corect informată și vă rog să mă credeți că sunt foarte mulți cei care îmi mulțumesc pentru că le-am deschis ochii”, a adăugat Gheorghe Mustață.

Prosport.ro