FCSB, în pericol să-l piardă pe Florinel Coman? Un oficial din Liga 1 îi trage un semnal de alarmă lui Gigi Becali: „Poate să îl afecteze!”

Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei Giurgiu, a vorbit despre scandalul incredibil în care se află Florinel Coman, jucătorul lui FCSB, și susține că nu vede cu ochi buni situația tânărului fotbalist.

Florinel Coman a fost prins, de Poliție, gonind pe autostradă cu 165 de kilometri pe oră și fără carnet de șofer, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a fost transferat de FCSB, în vara anului 2017, de la FC Viitorul, pentru suma de trei milioane de euro.

Citeste si:  Israel: Mii de artefacte recuperate de poliție de la jefuitorii de antichități

Bogdan Mara îi trage un semnal de alarmă lui Gigi Becali

Oficialul Astrei Giurgiu este de părere că scandalul, care planează în jurul lui Florinel Coman, ar putea să afecteze evoluțiile tânărului jucător. Deși fotbalistul FCSB-ului a greșit, Bogdan Mara consideră că trebuie susținut, pentru a trece peste perioada nefastă în care se află.

„Nu e ușor, mai ales faptul că s-a mediatizat foarte mult. Poate să îl afecteze mai ales în evoluțiile foarte apropiate. Sper să treacă peste. Cred că trebuie susținut, chiar dacă a greșit. Este pe un trend ascendent și este păcat să nu continue așa”, a declarat Bogdan Mara, la PRO X.

Citeste si:  Fostul adjunct al IPJ Bacău a ajuns la spital după ce s-a simțit rău

Ilie Dumitrescu, declarație neobișnuită după ce Florinel Coman a fost prins fără carnet

Ilie Dumitrescu a avut o reacție neașteptată în privința scandalului în care este implicat Florinel Coman și a dezvăluit că, în Mexic, carnetul de șofer poate fi obținut cu 50 de dolari.

„În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic.

Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari.

Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta.

Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop!

Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Citeste si:  Polițiștii l-au tras pe dreapta pe Florinel Coman. Ce au descoperit oamenii legii?

Sursa: ProSport

 5 total views