Abonare la google news

FCSB II 1-1. Jucătorii lui Opriţa au dat de pământ cu Octavian Popescu: „Numai aroganţă şi figuri”! Cu ce i-a supărat „perla” lui Becali

  • Octavian Popescu, pus la zid de Vali Bărbulescu
  • Becali şi-a trimis vedetele în Liga a 3-a

Vali Bărbulescu l-a „taxat” pe Octavian Popescu după remiza din Ghencea. Mijlocaşul CSA Steaua este de părere că tânărul fotbalist al FCSB a fost arogant şi plin de figuri, în loc să se ridice la nivelul aşteptărilor pe care Becali le are de la el.

În urmă cu două luni, patronul FCSB spunea că puştiul de 18 ani este mai bun decât vedeta lui PSG, Kylian Mbappe, şi că va ajunge să valoreze 500 de milioane de euro.

„Supărat, da! Nu e bine să folosesc cuvântul ăsta, dar o să îl folosesc. Aceste figuri pe care le au fotbaliştii tineri. Cum fac două sau trei meciuri bune sunt noul nu-ştiu-cine şi au o aroganţă pe care nu o înţeleg. E treaba lui.

Citeste si:  SURSE: PNL îi va propune pe Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Marcel Boloș și Virgil Popescu pentru funcția de premier

Eu am discutat în privat cu el, i-am spus: „Băi, vedeţi-vă de treaba voastră, de fotbal, cel mai important pentru voi e să creşteţi bine! Nu cu <>”. Eu nu prea l-am văzut astăzi. Cred că nu are chef la Liga a 3-a. Să stea acolo unde e locui lui sau unde cred ăştia că e locul lui.” a declarat Vali Bărbulescu la finalul meciului.

În urma remizei de astăzi, CSA Steaua conduce în continuare clasamentul cu 27 de puncte. De cealaltă parte, gruparea secundă a celor de la FCSB are 25 de puncte, după același număr de meciuri.

Citeste si:  Finlandezii rămân cei mai fericiți oameni de pe pământ, în ciuda pandemiei

Becali şi-a trimis vedetele în Liga a 3-a

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că vrea să oprească Steaua din drumul către promovarea în Liga 2 și a anunțat că va trimite mai mulți jucători de la prima echipă în Liga 3. Zis şi făcut!

Patronul FCSB a trimis jucători care pot fi titulari în echipa de start a lui Toni Petrea în orice meci. Octavian Popescu, jucător pe care latifundiarul din Pipera speră să obţină zeci de milioane de euro, Răzvan Oaidă, internaţional U21, dar şi Dragoş Nedelcu, fotbalist pe care Becali a plătit două milioane de euro în 2017, sunt doar trei dintre numele care au evoluat astăzi împotriva CSA Steaua.

Citeste si:  Octavian Popescu l-a cucerit și pe Basarab Panduru, care a tras concluzia: „Avem în fața noastră un super talent!”

La partida cu militarii, gruparea secundă a FCSB a avut pe teren 11 jucători care au bifat cel puţin un meci în Liga 1 de-a lungul carierei.

Cum a arătat echipa de start a FCSB II:

FCSB 2: Niga – Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis – Perianu, Șut, Simion – Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă

Citeste articolul pe AS

 25 total views