27 februarie 2:41 PM

Abonare la google news

FCSB a scăpat de Istvan Kovacs! Cine va arbitra meciul cu FC Botoșani din etapa a 25-a a Ligii 1

FC Botoșani și FCSB se vor întâlni duminică, 28 februarie, de la ora 20:30, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, iar Comisia Centrală a Arbitrilor a respectat solicitarea roș-albaștrilor.

După ce cei de la FCSB au acuzat în mai multe rânduri că se simt nedreptățiți de către arbitrul Istvan Kovacs, aceștia au solicitat Comisiei Centrale a Arbitrilor să nu îl mai numească pe arbitrul din Carei la meciurile echipei patronate de către Gigi Becali. Finanțatorul a amenințat chiar că va scoate echipa de pe teren la prima greșeală de arbitraj în defavoarea roș-albaștrilor.

Astfel, partida dintre FC Botoșani și FCSB va fi arbitrată de către Ovidiu Hațegan.

Meciul FC Botoșani – FCSB, arbitrat de către Ovidiu Hațegan

Arbitrul din Arad îi va avea ca asistenți la cele două tușe pe Octavian Șovre, din Satu Mare, și Sebastian Gheorghe, din Suceava.

Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie, din București, iar observatorul acestei partide va fi Liviu Ciubotariu, din Galați.

Partida se va juca pe Stadionul Municipal din Botoșani.

În ceea ce îl privește pe Istvan Kovacs, acesta a fost delegat la meciul dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, programat sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Gloria, din Buzău.

Acesta îi va avea ca asistenți pe Vasile Marinescu, din București, și Ovidiu Artene, din Vasliu. Arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache, din București, iar observator va fi Sorin Boca, din Iași.

„Eu nu glumesc. Îmi mențin poziția! Să nu îl mai prind pe Kovacs la meciurile noastre. Nu am chef să pierd campionatul din cauza lui. V-am spus că voi da ordin să retrag echipa de pe teren, dacă îl mai prind la meciurile noastre”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport, în urmă cu câteva zile.

„Cred că ne ducem în cap în toate domeniile. Nu sunt pesimist, dar îmi place să cred că am o doză de realism în gândire. La Popa te aștepți să facă prostii, dar nu în aceeași direcție. La Kovacs nu te aștepti, dar aroganța lui și lipsa măsurilor CCA îl fac să se simtă intangibil”, a afirmat recent și Mihai Stoica, la Digi Sport.

Citeste articolul pe ProSport