luni 18 octombrie 2:06 PM

Abonare la google news

FCSB a început lupta împotriva fotbaliștilor vaccinați netestați înaintea meciurilor. Ce ordin i-a dat Gigi Becali lui Valeriu Argăseală

Prosport.ro informează că Valeriu Argăseală a trimis deja cereri către toate cluburile din Liga 1 pentru a afla dacă acestea sunt de acord cu testarea fotbaliștilor vaccinați din șapte în șapte zile.


Gigi Becali a prostestat în urmă cu câteva zile legat de actualul protocol din Liga 1 cu privire la faptul că fotbaliștii vaccinați nu mai trebuie să se testeze înaintea meciurilor.

După ce i-a amenințat pe Gino Iorgulescu și pe Răzvan Burleanu cu plângeri penale, Gigi Becali s-a mai calmat. Dar l-a pus pe Valeriu Argăseală să facă un demers către toate echipele din Liga 1 pentru a afla dacă sunt de acord cu dorința sa.


FCSB a început lupta împotriva fotbaliștilor vaccinați netestați înaintea meciurilor. Gigi Becali vrea schimbarea regulamentului

Prosport.ro a aflat că Gigi Becali vrea cu orice preț schimbarea regulamentului și dorește ca și fotaliștii vaccinați să fie obligați să se testeze din șapte în șapte zile.

Astfel că, Valeriu Argăseală s-a conformat ordinului patronului său, iar Prosport.ro vă informează că președintele vicecampionilor a trimis deja hârtii către toate cluburile din Liga 1 pentru a afla dacă acestea susțin dorința finanțatorului FCSB.

Gigi Becali crede că dacă se va continua după regulamentul actual, atunci în cel mai scurt timp am putea asista la un nou „caz Patrick Ekeng” în fotbalul românesc.

Edi Iordănescu, membrii staff-ului său și câțiva jucători de la FCSB au Covid 19

În acest moment la FCSB sunt foarte multe cazuri de Covid 19, iar printre cei depistați pozitiv sunt antrenorul principal Edi Iordănescu și membrii staff-ului său.

Dar, sunt și foarte mulți jucători din cadrul lotului roș-albastru infectați cu acest virus, motiv pentru care nu au putut să evolueze în partida câștigată la Buzău în compania celor de la CS Mioveni, scor 3-0. Pe banca FCSB a apărut ca antrenor Eugen Nae.

Interesant e că Gigi Becali refuză să se vaccineze anti Covid-19!

 

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !