miercuri 8 decembrie 6:01 PM

Abonare la google news

FC Voluntari încearcă să împiedice „invazia olteană”. Cât costă un bilet la meciul cu Universitatea Craiova


Deşi fanii din toată ţara au aşteptat redeschiderea arenelor la meciurile de fotbal, cei de la FC Voluntari fac tot posibilul ca, la partidele de acasă, stadionul „Anghel Iordănescu” să fie cât mai gol. Astfel, pentru meciul de sâmbătă, ora 17.30, contra Universităţii Craiova, din etapa a 19-a a Ligii 1, oficialii grupării ilfovene au decis să stabilească un preţ de 100 de lei – intrare generală, deşi la începutul campionatului biletele au costat 10 lei, iar la ultimele meciuri cu spectatori, tichetele au costat 30 de lei.


Evident, măsura este luată pentru a împiedica „invazia olteană” care se anunţa. La meciul de acasă contra celeilalte echipe din Bănie, FCU, cei de la FC Voluntari au decis ca biletele să coste „numai” 50 de lei şi au avut succesul scontat, numai câţiva fani ai grupării familiei Mititelu fiind prezenţi la meci, iar Voluntariul a şi câştigat acel joc, scor 2-1.

FC Voluntari, piedică pentru suporterii Universității Craiova: 100 lei biletul

Un scandal legat de biletele de intrare a fost în urmă cu 4 ani şi jumătate, la returul semifinalei Cupei României, dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova, atunci ilfovenii încercând să împiedice sau măcar să limiteze accesul fanilor olteni pe arena din Chiajna, unde s-a disputat partida, deşi aceştia doreau să achiziţioneze bilete, indiferent de preţ.

Galeria craioveană a reuşit în cele din urmă să pătrundă pe stadionul „Concordia”, dar abia spre finalul primei reprize. Şi în acel caz a funcţionat „diversiunea” ilfovenilor, care au eliminat Universitatea şi s-a calificat în finala competiţiei, pe care au şi câştigat-o.

„Fotbalul vă aparține vouă, celor care îl iubesc, iar prezența voastră alături de noi dă farmec sportului rege” este un mesaj postat de clubul FC Voluntari, în cadrul unei campanii pro-vaccinare la care s-a alăturat, în urmă cu două săptămâni.

„Biletele la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, se pot achiziționa de la casa de bilete a stadionului ‘Anghel Iordănescu’ (strada Niță Pintea, nr. 41- Voluntari) după următorul program: vineri, 10 decembrie: 10.00-18.00; sâmbătă, 11 decembrie: 10.00-18.15. Intrare generală – 100 de lei. Conform anexei HCNSU din 7 decembrie 2021, la partida dintre FC Voluntari și CS Universitatea Craiova vor avea acces pe stadion, în limita a 50% din capacitate, următoarele categorii de persoane: -Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. -Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

-Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore. Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate“, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a grupării ilfovene.

 

Prosport.ro