Abonare la google news

FC U Craiova a mai făcut un transfer important! Oltenii i-au adus lui Adrian Mutu un atacant format de Ajax

FC U Craiova a mai făcut un transfer important, pe ultima sută de metri! După remiza cu Chindia, scor 0-0, nou-promovata a anunțat oficial sosirea vârfului Terell Ondaan.

În vârstă de 27 de ani, Ondaan este un fotbalist format de Ajax, care a strâns peste 100 de meciuri în prima ligă din Olanda.

Ondaan ar urma să-l înlocuiască pe Robert Răducanu în Bănie. Fotbalistul lui FC U Craiova a intrat într-un conflict cu propriii suporteri după meciul câștigat în etapa a doua în fața lui Dinamo, scor 1-0.

FC U Craiova l-a adus și pe Terell Ondaan

Terell Ondaan a venit la FC U Craiova de la Grenoble, iar oltenii l-au caracterizat pe acesta drept un fotbalist polivalent, capabil să joace pe mai multe posturi.

„Terell Ondaan, jucător ce a evoluat până în prezent pentru formatia Grenoble, în a II-a ligă franceză, a fost transferat de Știința! Terell este un fotbalist polivalent. Joacă pe postul de atacant, cât și pe cel de extremă. Este un jucător format la Ajax Amsterdam și a evoluat în prima ligă olandeză, în peste 100 de meciuri oficiale, înscriind de 4 ori pentru echipe precum NEC Nijmegen, PEC Zwolle si Excelsior Rotterdam.

De asemenea, are 84 de meciuri în a doua ligă olandeză, unde a înscris de 27 de ori, și 30 de meciuri în a doua ligă franceză, marcând 3 goluri, toate aceste evoluții culminând cu 3 selecții la echipa națională a Guyanei.
Bine ai venit, Terell!”, a fost comunicatul oltenilor, după remiza dintre FC U Craiova și Chindia, scor 0-0.

Citeste articolul pe ProSport