FC Argeș a insistat pentru transferul unui fotbalist de la FCSB. „Am vorbit cu Gigi Becali. A vrut să ne ajute!”

FC Argeș, formație care evoluează în Liga 1, a insistat pentru transferul lui Marius Briceag, fotbalist care a ajuns la FCSB în august 2020.

Jean Vlădoiu, președintele clubului din Pitești, a dezvăluit că a negociat cu Gigi Becali pentru împrumutul fundașului în vârstă de 28 de ani.

Deși Gigi Becali s-a arătat dispus să-l cedeze pe Marius Briceag la formația din Pitești, fundașul a ales să meargă la FC Voluntari, echipă la care nu a primit foarte multe șanse.

Citeste si:  Hermannstadt a mai dat afară un fotbalist transferat de Anamaria Prodan

FC Argeș a insistat pentru transferul lui Marius Briceag

„Am vorbit cu Gigi Becali pentru Briceag după foarte mulți ani special pentru Briceag! A fost foarte drăguț și chiar am mai vorbit de câteva ori de atunci. Am avut mari probleme cu transferurile. Era foarte greu să conving un jucător să vină pe aceeași bani ca la Voluntari sau alte echipe care aveau multe puncte în fața noastră și chiar am pierdut astfel doi jucători”, a spus Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, conform Fanatik.

Citeste si:  CFR se desparte de Jakub Vojtus! Clujenii ies în profit după transferul atacantului în Ungaria

Jean Vlădoiu a dezvăluit cum s-a revanșat Gigi Becali în fața oficialilor de la FC Argeș după ce transferul lui Marius Briceag a picat. Astfel, latifundiarul din Pipera l-a trimis la gruparea din Pitești pe Cristi Dumitru. „A vrut să ne ajute, ne-am înțeles imediat, dar Briceag a ales să meargă la Voluntari până la urmă. Domnul Becali ne-a ajutat și ni l-a dat pe Cristi Dumitru dacă l-am pierdut pe Briceag. L-am pierdut pe Marius Briceag și pe Ivanov. Noi am oferit aceleași condiții ca Voluntari și crede-mă că au acceptat să meargă mai degrabă la Voluntari! Și nu pot să îi contest pentru că poate aș fi făcut la fel în locul lor. Acuma poate regretă. Briceag am văzut că nu joacă. Ivanov pe cine putea să îl scoate pe Paljic? Am la mijloc în Șerban și Meza Colli doi jucători de mare senzație”.

Citeste si:  Christian Eriksen a refuzat transferul la Manchester United pentru că vrea să semneze cu PSG!

Sursa: ProSport

 8 total views