duminică 26 septembrie 9:06 PM

Abonare la google news

Fază controversată la FC Botoșani


În minutul 72 al meciului FC Botoșani – FC U Craiova, la scorul de 1-0 pentru formația din Bănie, moldovenii ar fi trebuit să beneficieze de un penalti. Până la urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.


Jucătorul Christopher Braun a centrat o minge în carterul formației oltene, Mihai Roman a încercat să joace mingea cu capul, însă a fost lovit cu piciorul de fotbalistul echipei alb-albastre Bradley Diallo.

Fundașul oaspeților a ridicat mai mult decât trebuia piciorul și l-a atins pe pe Braun.

Fază controversată la FC Botoșani – FC U Craiova. Moldovenii puteau primi penalty, după o intrare șocantă a lui Bradley Diallo

Arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să curgă, chiar dacă Braun s-a trântit la pământ și moldovenii au cerut penalti vehement. Reluările de la televizor au arătat că după această intrare, Feșnic putea indica punctul cu var.

FCU Craiova a remizat pe terenul lui FC Botoșani, 1-1. FCU Craiova a fost dominată de FC Botoșani, însă a deschis scorul în repriza a doua și a sperat până spre final că se va întoarce acasă cu toate cele trei puncte. Moldovenii au egalat, însă, în minutul 90, apoi au mai avut încă o ocazie bună de a tranșa partida în favoarea lor.

Prosport.ro