Abonare la google news

Fată din Şimleu Silvaniei, bătută fără milă de agresoare: „Ce picioare i-aş da în cap”

O adolescentă din Șimleu Silvaniei a fost umilită și pusă în genunci. Agresoarea a fost a altă fată, iar întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil și imaginile postate pe rețelele de socializare.

Batjocorită si pusă în genunchi

O adolescentă a fost batjocorita și pusă sa stea în genunchi la Șimleu Silvaniei. Agresoarea a fost o alta adolescentă. Întreaga scena a fost filmata cu telefonul mobil, iar imaginile au ajuns pe internet.

Cumplita scenă s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ o săptămână, pe data 15 februarie, pe o stradă din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj. Incidentul a fost surprins cu un telefon mobil, de o prietenă a agresoarei, care nu pare să aibă mai multe 15 ani.

Pe imagini se poate observa cum fata din Șimleu Silvaniei, care este îmbrăcată cu nişte haine murdare, semn că a fost agresată şi anterior filmării, este obligată să stea în genunchi în faţa agresoarei. În acest timp este certata și umilită de agresoare, care o loveste cu palma peste obraz. Pe filmatre se poate auzi cum persoana care filmeaza o susține pe agrseoare și o incurajează sa continue cu umilința la adresa tinerei.

„Ce picioare i-aş da în cap”, au fost vorbele persoanei care filma toată scena.

Dupa ce o umileste pe tânăra, agresoarea se îndreapta catre prietena victimei pe care, de asemenea, o lovește peste față, apoi revine iar la prima fată.

Imaginile au ajuns pe internet

După ce imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, poliţiştii s-au autosesizat şi au anunţat că nicio persoană nu a depus vreo plângere.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii din Șimleu Silvaniei s-au sesizat din oficiu, la data de 19 februarie a.c. Fapta a fost comisă la data de 15 februarie a.c., iar persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată. Până în prezent nu a fost depusă plângere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru administrarea și probarea întregii activități infracționale”, se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

Sursa: PlayTech