Fată din Bonțida dispărută de acasă. Vandana e căutată din 20 februarie

O minoră în vârstă de 12 ani, din comuna/sat Bonțida, a plecat de la domiciliu, în data de 20 februarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 22.00, DOGI VANDANA – LIANA, de 12 de ani, din comuna/sat Bonțida, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Citeste si:  Cine este, de fapt, prima persoană vaccinată din România. S-a întâmplat la fel ca în februarie

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.55 m, 42 kg, păr brunet, lung, și creț, ochi căprui. 

Aceasta are o aluniță pe obrazul drept, un semn din naștere sub formă de frunză în partea superioară a piciorului drept. De asemenea, la încheietura mâinii drepte poartă o brățară cu pandantiv. 

La momentul plecării, minora purta o geacă neagră lungă, pantaloni tip jeans de culoare neagră cu motive metalice în partea inferioară, și încălțăminte sport de culoare maro cu alb. 

Citeste si:  Cîţu: Ar trebui să avem cel puţin 600.000 de doze AstraZeneca în februarie. Începem din 10 februarie programarea pentru AstraZeneca, pentru persoane între 18 şi 55 de ani

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Sursa: StiriDeCluj

 10 total views