miercuri 13 octombrie 6:24 PM

Abonare la google news

Farul Constanța are un nou medic! Cine este Radu Paligora, doctorul care a lucrat 10 ani la FCSB și un an la CFR Cluj

Doctorul Radu Paligora a început, de miercuri, 13 octombrie 2021, să colaboreze cu Farul Constanța. Aducerea mediului la echipă a fost anunțat în urmă cu puțin timp de formația de la malul mării.


Paligora a venit la Farul Constanța după o perioada petrecută la CFR Cluj. Iar alegerea medicului a venit pe fondul încrederii pe care Gică Hagi a avut-o în el.

Medicul și antrenorul formației Farul Constanța au mai colaborat în perioada în care Hagi a lucrat ca tehnician la FCSB.


Farul Constanța are un nou medic! Cine este Radu Paligora, doctorul care a lucrat 10 ani la FCSB și un an la CFR Cluj

Medicul a mai lucrat în trecut, timp de 10 ani, la o altă „forță” a Ligii 1: FCSB (în perioada 2004 – 2014). Înainte de a colabora cu echipele de fotbal, Radu Paligora a lucrat, după terminarea facultății, la Spitalul Militar și în cadrul Forțelor Aeriene Române, ca medic generalist, conform gsp.

„Farul Constanța continuă «achizițiile» de marcă în toate compartimentele ! Începând de astăzi, Radu Paligora este noul doctor al formației noastre!

În vârstă de 46 de ani, Radu Paligora este unul dintre cei mai renumiți specialiști în domeniu, cu o experiență vastă la cluburile de fotbal. A mai activat la FCSB, în perioada 2004-2014, Al Hilal, între 2014-2015, Ludogoreț Razgrad, între 2016-2018, Al Wasl între 2019-2020 și CFR Cluj între ianuarie – august 2021. Bun venit, Radu Paligora, și mult succes alături de Farul Constanța!”, transmite Farul Constanța prin intermediul propriului site.

Prosport.ro


Stirile.eu