Abonare la google news

Faraonul de la Madrid, aroganță maximă după ce l-a umilit pe Nelson Mondialul: 16 bodyguarzi l-au păzit la mega-petrecerea din capitala Spaniei VIDEO

Nu a trecut mult timp de când interlopul craiovean Iulian Bogdan Iordache, supranumit Faraonul de la Madrid, intervenea într-un mega-scandal între clanurile mafiote din București și Ardeal. Atunci, Nelson Mondialul îl ataca pe Mircea Nebunu, iar Faraonul l-a desființat. Acum, interlopul plecat în urmă cu mulți ani din Craiova face o aroganță maximă, pe timp de pandemie.

Faraonul din Madrid și-a luat soția și pe fetița lor, iar cei trei direct la o petrecere noctură, la un restaurant din inima Madridului, s-au oprit. Pandemia de coronavirus nu a însemnat, se pare, nimic pentru cel care a ajuns să conducă lumea interlopă a românilor din Madrid. 16 dintre bodyguarzii lui l-au însoțit acolo unde avea să se delecteze, alături de invitați, cu nelipsitele manele. Și de parcă nu ar fi ajuns, Faraonul a mai făcut o scurtă oprire la o adresă apropiată, unde a ciocnit un păhărel la o altă petrecere. Spre casă s-a retras spre dimineață și nu a uitat, apoi, să-și prezinte activitatea pe paginile de socializare, pentru a-și incita rivalii. (CITEȘTE ȘI: FARAONUL DE LA MADRID SFIDEAZĂ PANDEMIA: „M-AM DAT CU TANCUL ÎN PANDEMIE, ACUM VREAU SĂ ÎNCHIRIEZ UN F16”)

Citeste si:  Andreea Marin are datorii la bancă. Dezvăluiri surpriză ale Zânei de la TVR, nimeni nu credea că e posibil

Faraonul de la Madrid l-a desființat pe Nelson Mondialul

Scandalul a pornit în urmă cu aproximativ o lună, între Mircea Nebunu și Romi Neguș, doi interlopi celebri, unul din București, șef al clanului Sportivilor, altul din Cluj, iar aici a intervenit Nelson Mondialul. Acesta i-a luat apărarea lui Neguș, fapt care a stârnit mania Faraonului de la Madrid. Replicile acide aveau să vină instantaneu. ”Îl umilesc prin fapte, nu prin vorbe. El se laudă cu mâncarea? Păi asta nu se face. Să-și ia și el pe pandemie un costum de 11.500 de euro, cum iau eu. El minte pe toată lumea ca să facă vizualizări. Minte că e bogat, dar știți ce prețuri au obiectele alea din casa lui? El se laudă cu frigiderul, cu mâncarea, cu scaunele alea galbene care cică sunt suflate cu aur. Minciună! Și panterele alea din casă de la el, alea sunt din porțelan. Nelson Mondialu, ești un papagal!”, a spus, la momentul scandalului, Faraonul de la Madrid (Vezi AICI tot scandalul).

Citeste si:  Uragane de Cartea Recordurilor, anul acesta. Meteorologii au epuizat numele și au trecut la alfabetul grecesc

Interlopul a amintit și de lucrarea dentară pe care Nelson și-a făcut-o și pe care zice că a plătit 47.000 de euro. ”Are placă în gură și minte că a dat pe dinți 47.000 de euro. Eu am probleme cu dinții, n-am niciun dinte în gură și mă costă să mi-i fac 38.000 de euro! El, ca om, e comic, dar să-și vadă de treaba lui. S-a luat de frații mei. Nu te da ce nu ești! El s-a apucat de cântat, ba cântă populară, ba e cu interlopii, ba e sifon! Cu ce se laudă el, are un BMW mic!”, avea să încheie recitalul Faraonul de la Madrid.

Citeste si:  Grasse, capitala mondială a parfumurilor, un orășel aproape în ruină

Citeste articolul pe Cancan

 16 total views