miercuri 17 martie 8:07 PM

Abonare la google news

Fanii lui Dinamo au mai dat o lovitură: „Am obținut o victorie imensă, s-a făcut dreptate! Vestea este uriașă”

Fanii lui Dinamo fac în continuare eforturi mari, iar suporterii au anunțat că au mai reușit o lovitură importantă în tentativa de a lua licența pentru sezonul viitor. Clubul din „Ștefan cel Mare” a câștigat în justiție un proces important, în condițiile în care Timișoara a solicitat o sumă importantă de pe urma vânzării mijlocașului de către „câini” la Brugge.


Dinamo trebuia să le achite timișorenilor cota de 50% din indemnizaţia de transfer a lui Dorin Rotariu la Brugge, dar nu mai puţin de 270.000 de euro + TVA. „Câinii” au reușit însă să rezolve și această situație în justiție, dar le cer în continuare ajutorul tuturor fanilor, într-un moment extrem de greu.

Pablo Cortacero amenință că se întoarce să dea totul peste cap, iar fanii „DDB” fac eforturi să adune banii necesari stingerii datoriilor aferente licențierii. „Băiatul ăsta daca vine in România trebuie luat de pe aeroport. Aici e vorba de înșelăciune, de falsuri în acte mă gândesc”, a spus Florin Prunea.


Suporterii lui Dinamo, anunț extraordinar: „O victorie imensă în justiție!”

„O VESTE URIAȘĂ PENTRU DDB ȘI PENTRU DINAMO!

Astăzi am obținut o victorie imensă în justiție, în cazul Dorin Rotariu! Felicitări avocaților și tuturor celor implicați! Ar fi fost o povară zdrobitoare pentru noi, DAR S-A FACUT DREPTATE!

Clubul de la care fusese cumpărat Dorin Rotariu încerca să obțină o sumă mult mai mare în urma vânzării jucătorului.

CÂINILOR, LUPTĂM PE TOATE FRONTURILE! Avem nevoie de susținerea voastră!”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Suporterii au făcut un anunț în ceea ce privește șansele ca gruparea „câinilor” să obțină licența. Ultrașii echipei din „Ștefan cel Mare” au dezvăluit că suma necesară asigurării licenței a scăzut la doar 550.000 de euro, după ce inițial se ridica la 1,2 milioane de euro.

Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !