Abonare la google news

Fanii lui Dinamo, alături de fotbaliști și de antrenorul Dario Bonetti. „Ei sunt tot ce avem și sunt ai noștri”

FC U Craiova 1948 a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în ultimul meci din etapa a doua a Ligii I de fotbal. Fanii roș-albilor i-au felicitat pe jucători pentru dăruire.

Dinamo a avut o bară la un şut al lui Robert Moldoveanu (52), iar şutul lui Deian Sorescu la colţul scurt a fost respins de portarul Sorin Mogoşanu (83).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hugo Vieira, cu capul, în minutul 65.

Fanii lui Dinamo, alături de fotbaliști și de antrenorul Dario Bonetti. „Ei sunt tot ce avem și sunt ai noștri”

Suporterii din Șoseaua Ștefan cel Mare au rămas lângă jucători și îi susțin necondiționat.

„UN REZULTAT CARE NU NE POATE ÎNTRISTA

O echipă cu mulți adolescenți, cu debutanți care au jucat cu determinare și curaj. Îi vom susține ORICE AR Fi! Sunt atât de tineri mânjii noștri încât Mihai Eșanu pare un portar cu vechime și experiență. Și până la urmă va fi unul din cei mai experimentați portari, pentru că se va căli în cele mai grele lupte din istoria acestui club.

SUNTEM MÂNDRI DE VOI! Giafer, Roberto Diniță, Țone, CURAJ, BĂIEȚI! Cu voi vom scrie istoria! Suntem alături de tine, Dario Bonetti! Știi să insufli curaj acestor copii, acestor români și suntem siguri că vei scoate fotbaliști de valoare din ei!

E foarte important ca acești tineri să capete încredere. Da, nu avem cei mai buni jucători din Liga 1, dar EI SUNT TOT CE AVEM și SUNT AI NOȘTRI”, este mesajul fanilor lui Dinamo.

Inițiatorii programului DDB au ținut să le mulțumească și suporterilor care au devenit acționari. „Am ajuns la 15.400 de socios”, susțin cei din PCH.

Ce spune antrenorul Dario Bonetti?

„Ducem lipsă de precizie, jucăm cu mulţi tineri, este important să facem ce putem mai bine în această situaţie. Problema este condiţia fizică, de aceea am schimbat, este imposibil să alergi 90 deminute fără condiţie fizică. Nu am reuşit la finalizare, dar sunt mulţumit de joc.

Pentru noi este imposibil să facem presing tot timpul, trebuie să facem alegeri. Jucătorii au dat totul pe teren, acum e suficient. Sper ca fanii să rămână alături de echipă”, a declarat Bonetti la posturile care transmit Liga I.

Citeste articolul pe ProSport