vineri 3 decembrie 2:01 PM

Abonare la google news

Fanii FCSB se retrag din negocierile cu Gigi Becali pentru cumpărarea echipei. Decizia lor după ce oferta de zece milioane de euro a fost tergiversată: „E subiect închis. Nu vinde!”


Gheorghe Mustață a mărturisit pentru ProSport că subiectul vânzării FCSB de către Gigi Becali este închis. Ultrașii vicecampionilor consideră că latifundiarul din Pipera nu dorește să vândă cu adevărat echipa!


Gigi Becali a jucat tare și l-a invitat pe liderul Peluzei Nord Gherghe Mustață să vină cu cei care îl susțin din spate și să „pună pe masă” o garanție de zece milioane de euro, atât cât latifundiarul din Pipera dorește pentru vânzarea echipei.

Ulterior, Gheorghe Mustață a dezvăluit pentru ProSport în ce condiții s-ar putea face tranzacția cu Gigi Becali, iar apoi i-a trimis acestuia o scrisoare de intenție. Însă, patronul roș-albaștrilor nu a ezitat să râdă de fanii FCSB.

Fanii FCSB se retrag din negocierile cu Gigi Becali pentru cumpărarea echipei. Decizia luată de suporteri după ce oferta de zece milioane de euro a fost tergiversată. „E subiect închis. Nu vinde!”

Contatat de către ProSport, pentru a afla dacă după scrisoarea de intenție trimisă lui Gigi Becali s-a mai discutat ceva între cele două părți, mai ales că Gigi Becali i-a luat peste picior pe fanii din Peluza Nord, liderul acesteia, Gheorghe Mustață a fost categoric.

„De asta ați sunat? Vorbim orice, dar nu subiectul ăsta. Gigi Becali nu vinde și este subiect închis. Nu am ce să mai discut!” a spus acesta.

Ce declara Gigi Becali? „La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.  Eu nu îi bag în seamă!

Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de intenţie poţi să dai miliarde”.

 

Prosport.ro