vineri 14 ianuarie 9:20 PM

Abonare la google news

Fanii FCSB au motive de bucurie. Sprijin pentru a jucat în Ghencea din partea unui personaj important din fotbalul românesc


Adrian Porumboiu, fost arbitru și conducător al celor de la FC Vaslui, a vorbit despre lupta dintre CSA Steaua și FCSB pentru stadionul nou-construit în Ghencea. El consideră că cele două părți ar trebui să ajungă la un consens în ceea ce privește arena ridicată din bani publici.


„Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă”

Suporterii echipei patronate de Gigi Becali doresc să își susțină echipa pe stadionul din Complexul Ghencea, doar că oficialii MApN au găsit diverse metode pentru a face acest lucru imposibil.

Oficialii FCSB au încercat să obțină acordul pentru a evolua aici, dar s-au lovit de diverse refuzuri ale CSA Steaua, motivând, printre altele, calendarul aglomerat, punând accent pe meciurile echipei de rugby din cadrul Clubului Sportiv al Armatei.

Adrian Porumboiu este de părere că FCSB este mai îndreptățită să joace pe noua arenă.

În Ghencea e un stadion de excepție. Acolo trebuie să se joace meciuri de primă ligă. Disputele astea să se ducă unde se duc, dar echipa din Liga 1 trebuie să joace acolo. Sunt bani publici, nu au venit militarii cu bani de acasă, Eu nu știu ce discuții sunt între ei, dar acolo va trebui să existe înțelegere. Trebuie să înțeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără știu că e Steaua, nu FCSB.

Așa și americaul ăla de la Parma era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua. Stadionul ăla trebuie să fie folosit, trebuie să îl închirieze cineva. La ce să îl ții? Să joace o echipă din Liga a 2-a care nu are drept de promovare” a spus acesta pentru ProSport LIVE.

Mihai Stoica, critic la adresa conducerii CSA Steaua

Recent, managerul general al vicecampioanei României, Mihai Stoica, a avut o nouă reacție acidă la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Măcar să fim noi anunțați că s-au terminat abuzurile, cineva ia măsura de a stopa pierderile zilnice pe care le provoacă întreținerea Stadionului Steaua și vedem noi unde vom alege să jucăm. Mă tem, însă, că m-am născut prea devreme pentru a mai prinde vremuri d-astea. Adică fără abuzuri” a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

CSA Steaua ocupă locul 6 în Liga a 2-a, ultimul care asigură prezența în play-off-ul de promovare în Liga 1, deși „militarii” nu au dreptul să treacă în prima ligă.

FCSB este vicecampioana țării și ocupă în acest moment locul 2 în clasament, în spatele liderului CFR Cluj, la 10 puncte de ei. Ardelenii se îndreaptă spre al cincilea titlu consecutiv, fiind cea mai constantă echipă din primul eșalon în această stagiune.

Playsport.ro