Abonare la google news

Fanii au cerut dreptate în cazul lui Diego Maradona. “L-au omorât!”

A fost un adevărat haos, miercuri, pe străzile din Buenos Aires, Argentina. Mai mulți fani au cerut dreptate în cazul morții lui Diego Maradona, aceștia fiind de părere că “El Pibe D’Oro” ar fi fost omorât.

Potrivit L’Equipe, fanii au scandat “Dreptate pentru Diego” și au cerut ca persoanele care sunt vinovate de moartea fostului mare fotbalist argentinian să ajungă în fața justiției și să fie pedepsite.

L-au omorât!”, au strigat, disperați, fanii.

La manifestație au fost prezente Claudiua Villafanem, fosta soție a lui Diego Maradona, dar și fiicele fostului fotbalist, Dalma si Giannina.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020

Diego Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie 2020. La începutul lunii, fusese operat pentru un hematom pe creier. Potrivit autopsiei, a murit din cauza unui edem pulmonar acut secundar și a unei insuficiențe cardiace cronice exacerbate.

Citeste si:  Benin: Ultimele vestigii ale arhitecturii afro-braziliene condamnate la dispariție (foto)

O comisie de experți s-a reunit, la cererea Ministerului Justiției, pentru a ancheta cazul morții lui Diego Maradona.

Fostul mare fotbalist, omorât?! Doctorul Leopoldo Luque, pus sub acuzare

La doar câteva zile distanță după Diego Maradona și-a dat ultima suflare, Leopoldo Luque, medicul personal al legendei fotbalului argentinian, a fost acuzat de omor prin imprudență de anchetatori.

Citeste si:  Diego Maradona, Fidel Castro și o moștenire misterioasă! Cum crește averea legendarului fotbalist, după moarte, din cadourile neștiute

Mai mult, presa a făcut public și un act remis de clinica în care s-a operat Diego Maradona, care a arătat că specialiștii au recomandat internarea într-un centru de reabilitare. Sugestia doctorilor a fost refuzată de familie și de Leopoldo Luque, controversatul medic al fostului mare fotbalist.

Eu cred că putea fi salvat. Nu am nicio îndoială că toate acţiunile medicale au fost proaste, foarte proaste. Ar putea da impresia că nu sunt doctori”, a declarat Alfredo Cahe, fostul medic al legendei fotbalului din Argentina.

Citeste si:  INTERVIU EXCLUSIV. Alin Badea a câștigat Cupa României la sabie. „Fac în jur de 10 antrenamente pe săptămână, foarte intense, așa m-am antrenat în ultimii 14 ani”

Citeste articolul pe Gandul

 47 total views