Abonare la google news

Familia Biden, în vizită la Jimmy Carter, fostul președinte al SUA. Fotografia bizară care a apărut

Centrul Carter avea să facă publică o fotografie bizară! Asta după ce familia lui Joe Biden, președintele Statelor Unite ale A,ericii, a fost în vizită la Jimmy Carter, fostul șef al SUA.

Ciudata poza avea să devină virală, imediat după ce a fost făcută buvlică. Joe și Jill Biden au făcut o vizită familiei Carter în 29 aprilie, când Joe Biden a marcat 100 de zile de mandat la Casa Albă. Acolo aveau să facă fotografia buclucașă care a dat naștere multor comentarii. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI JOE BIDEN, MĂRTURISIRI DESPRE DEPENDENȚA DE DROGURI ȘI ALCOOL „NU A RENUNȚAT LA MINE”)

Familia Biden, în vizită la Jimmy Carter, fostul președinte al SUA. Fotografia bizară care a apărut

Fotografia s-a viralizat rapid, din cauza faptului că soții Biden par uriași în comparație cu Jimmy și Rosalynn Carter, care par miniaturizați. Jimmy Carter, care a fost al 39-lea președinte al SUA, are 96 de ani, iar soția sa, Rosalynn – 93. (NU RATA: JOE BIDEN A JURAT PE O BIBLIE VECHE DE 120 DE ANI. DETALIU DE PE COPERTĂ ȘI POVESTEA IMPRESIONANTĂ A CĂRȚII)

Potrivit presei americane, au existat în social media voci critice la adresa cuplului Biden, pentru că nerespectarea regulilor anti Covid în timpul vizitei, însă atât ei cât și soții Carter sunt vaccinați.

Sursa foto: Centrul Carter/Twitter

Citeste articolul pe Cancan