Abonare la google news

Facebook a lansat o nouă versiune a Instagram. Unde este disponibilă

Facebook a lansat o nouă versiune a Instagram. ”Instagram Lite” funcționează și pe rețelele 2G și poate fi descărcată pe dispozitive echipate cu sistemul de operare Androit al Google. La acest moment, aplicația nu este disponibilă în magazinul online al Apple.

Aplicația include principalele caracteristici ale Instagram, permițând editarea și publicarea fotografiilor, adăugarea de reacții sub forma de GIF-uri și stickere sau partajarea înregistrărilor video. Însă, aplicația nu permite utilizarea anumitor funcții, în special cele care sunt mari consumatoare de date, cum ar fi filtrele de realitate augmentată.  Mai mult decât atât, aplicație nu afișează reclame.

Citeste si:  Numerele de telefon ale utilizatorilor Facebook, la vânzare pe internet! Cum e posibil așa ceva

Citește și: Facebook interzice distribuirea de articole de ştiri, în Australia. Lovitură grea primită de Mark Zuckerberg, anunţul oficial al companiei

Facebook a lansat o nouă versiune a Instagram

„Echipele noastre au conceput versiuni lite ale aplicatiilor noastre pentru persoanele cu conexiuni lente sau servicii de date limitate, deoarece principiul nostru de baza este sa nu lasam pe nimeni in urma”, a declarat Tzach Hadar, manager de produs in cadrul sucursalei Facebook din Tel Aviv (Israel), care a lucrat la crearea „Instagram Lite”.

Citeste si:  Mirela Vaida a lăsat menajamentele deoparte. Ce le transmite colegelor de pe Instagram: ”Avem buze și gene!”

Prin acest nou serviciu, Facebook își extinde strategia de cucerire a piețelor emergente, precum India sau Brazilia, unde marja de progres este mai mare decât în Europa sau în Statele Unite. Versiunea similara de Facebook – „Facebook Lite” – este disponibila la nivel mondial de cinci ani.

Citește și: STUDIU: Cum ştii dacă ai avut Covid-19, dar ai fost asimptomatic

Citeste si:  Rafila, despre campania de informare împotriva COVID: "Nu se ridică la nivelul așteptărilor pentru că nu este empatică"

„In ultimul an, Instagram a devenit pentru multi un colac de salvare ce le permite sa se conecteze cu cei dragi sau sa gaseasca un mic moment de inspiratie, fie ca este vorba despre o fotografie cu nou-nascutul unui apropiat sau despre o inregistrare video cu catei care descopera zapada”, a scris compania.

 

Citeste articolul pe RomaniaTV

 49 total views