26 mai 1:01 PM

Abonare la google news

Explicațiile lui Ludovic Orban după petrecerea de ziua lui: „Dacă vreți, ieri toată ziua a fost o petrecere”

  • Ludovic Orban: „Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”
  • Ludovic Orban: „Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat”
  • Ludovic Orban și-a serbat marți ziua de naștere în Salonul Spaniol din Palatul Parlamentului

Ludovic Orba a oferit explicații după imaginile apărute miercuri în care acesta își serbează ziua de naștere în Palatul Parlamentului cu o petrecere la care nu s-au respectat măsurile sanitare. Jurnaliștii l-au întrebat pe Ludovic Orban de ce nu se purta mască, iar acesta a răspuns că a nu a putut să îi oblige pe cei care au venit să îi ureze „La mulți ani” să poarte în timp ce mănâncă.

„Dacă vreți, ieri toată ziua a fost o petrecere, pe care ați văzut-o, cunoașteți programul meu pentru ziua de ieri”, a spus Ludovic Orban.

„Nu poți să porți mască când mănânci, hai să fim cinstiți. S-a adus pizza… Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulți ani. Colegii mei sunt aproape toți vaccinați. (…) Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulți colegi. Câți sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile”, a explicat Ludovic Orban.

El spune că, atunci când e ziua cuiva de naștere, oamenii vin să-i spună „La mulți ani” aniversatului. Deși pe imaginile apărute în spațiul public se văd zeci de oameni care stau în aceeași sală, fără respecte distanțarea și fără să poarte mască, Ludovic Orban spune că regulile impuse în pandemie au fost respectate.

„Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație. Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”, adaugă Orban.

Marți a fost ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani. Zeci de colegi ai lui Orban au participat la aniversare, în Salonul Spaniol, fără să poarte mască. Întrebat despre această situație, premierul Florin Cîțu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Orban.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews