Experiment inedit. Cum a ajuns să arate o femeie, după ce nu a mai băut apă timp de un an

Cum a ajuns să arate o femeie, care nu a mai băut apă de timp de un an. O femeie din Indonezia a uimit întreaga lume. Aceasta susține că nu a mai băut apă de un an de zile, iar efectele sunt incredibile. Cum a ajuns să ia această decizie radicală și cum arată femeia în prezent?

Experiment inedit. De ce a renunțat femeia la apă?

Sophie Partik, în vârstă de 35 de ani, este un medic nutriționist din Indonezia, care a decis să facă experimentul vieții. Femeia nu a mai băut apă de un an de zile și spune că nu s-a simțit niciodată atât de plină de energie. Cum a luat această decizie? Ei bine, Sophie Partik s-a confruntat cu diverse afecțiuni: alergii, probleme digestive, cearcăne sau dureri ale articulațiilor.

După ce a încercat anumite tratamente și niciunul nu a dat rezultatele dorite, Sophie Partik s-a hotărât să acționeze pe cont propriu și să renunțe la apă. Femeia spune că timp de 13 sau 14 ore pe zi ține un fel de post uscat, ceea ce înseamnă că nu consumă lichide deloc, iar atunci când se hidratează preferă să consume „lichide vii”, precum sucurile de fructe sau legume, ce aduc organismului numeroase beneficii.

Citeste si:  Coordonatorii centrelor de vaccinare au aflat de la televizor că vaccinarea se amână. Ce se va întâmpla cu persoanele deja programate

Doctorii îmi spuneau că nu e nimic în neregulă cu mine și dacă aș vrea să scap de ochii pufoiși, aș putea fi supusă unei intervenții chirurgicale. Un prieten care încercase postul uscat, mi-a sugerat să încerc. La scurt timp după ce am început, umflăturile de la nivelul feței au început să se retragă”, a mărturisit Sophie pentru dailymail.co.uk

experiment.jpg

Experiment inedit. Apa de la robinet suprasolicită rinichii

Nutriționistul a realizat că apa de la robinet nu face altceva decât să suprasolicite rinichii și să elimine toți nutrienții din corp. De asemenea, femeia spune că apa nu este necesară neapărat pentru hidratare, deoarece te face să te simți balonat. Ea spune că te poți hidrata din sucul fructelor sau al legumelor.

Citeste si:  VIDEO Experiment realizat de Universitatea Columbia din New York: Roboţii dau dovadă de o anumită formă de empatie

Experiment inedit. Cum a ajuns să arate femeia

Sophie Partik se simte mai bine ca niciodată și se felicită pentru alegerea pe care a făcut-o. Femeia se simte plină de energie, este mereu cu zâmbetul pe buze, a scăpat de pungile de sub ochi și are un corp de invidiat. Sophie susține că nu i-a fost deloc ușor la început, deoarece gura i se usca foarte des, iar creierul îi transmitea că are nevoie de apă. Însă, pe parcurs și-a dat seama că corpul ei nu are nevoie de apă.

La început este dificil, deoarece gura ta se usucă și apoi creierul îți spune că ai nevoie de o apă. În mintea noastră avem nevoie de apă deși știi că nu ești deshidratat. Este nevoie de răbdare pentru a depăși dorințele corpului”, a spus nutriționistul.

Citeste si:  Cum au petrecut românii primele zile din 2021. Magazinele și mall-urile au fost pline

Sophie Partik nu recomandă nimănui acest stil de viață, deoarece nu e pentru toată lumea. Oamenii care doresc să abordeze acest regim ar trebui să-și pregătească corpul cu fructe, legume și sucuri. Este greu să îți schimbi un obicei pe care l-ai avut toată viața, dar nu imposibil. De asemenea, familia ei nu a fost de acord cu această alegere a lui Sophie, deoarece nu au înțeles-o. Cei care au susținut-o au fost prietenii de pe rețelele de socializare, care pot vedea rezultatele fantastice pe care le-a obținut femeia din Indonezia.

Sursa: StiriDeCluj

 7 total views