joi 29 iulie 3:06 PM

Abonare la google news

EXCLUSIV. Strigăt de disperare al lui Rică Răducanu, fostul mare portar al României: „Nu mă simt prea bine

Fostul portar teribil al Giuleștiului și al echipei naționale trece prin momente dificile. Rică Răducanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. A scăpat din „ghearele” coronavirusului, însă continuă să fie chinuit de alte boli. Zilele trecute, fotografii Playsport.ro l-au surprins la malul mării. Era în stațiunea Neptun, acolo unde deține o mică afacere împreună cu un văr de-ai săi. De-acolo, Rică Răducanu și-a strigat disperarea.


În exclusivitate pentru site-ul nostru, Rică Răducanu a vorbit despre dificultățile medicale pe care le are. Probleme cu inima și o gută care nu-i dă pace de ani de zile. Peste toate astea, „Tamango” mai are o problemă. Soția sa este la fel de bolnavă și are nevoie de monitorizare permanentă.

Mesajul de disperare al lui Rică Răducanu: „Nu mă simt tocmai bine. Trebuie să merg la control”

La finele săptămânii trecute, fostul internațional se pe terasa Braseriei Sirena, din Neptun, pe care o deține împreună cu vărul său. Fiind una dintre puținele sale surse de venit, Răducanu este nevoit să meargă la malul mării destul de des. Asta în condițiile în care căldura nu îi face foarte bine:


E foarte cald la mare, nu mă simt prea bine cu inima, am un stent, nu știu dacă mai e bun, trebuie sa merg la control. În plus, mi s-au umflat foarte rău picioarele, nu mai mă pot încălța, e de la circulație, de la varice”, ne-a declarat fostul portar al Rapidului.

Chiar și așa, Rică a petrecut câteva zile pe litoral, iar prezența sa la terasa micii afaceri pe care o deține a fost ca un magnet pentru turiști. Oamenii s-au înghesuit să se fotografieze cu Răducanu și să mai schimbe o vorbă cu fostul „tricolor”.

„Sirena”, o afacere de familie

Rică Răducanu este asociat cu unul dintre verii săi în business-ul din stațiunea Neptun. Din spusele fostului fotbalist oamenii vin să servească masa la „Sirena”. Nea Rică garantează pentru produsele comercializate aici:

Terasa din Neptun merge bine. Sunt eu cu vărul meu Costică în afacere, e mâncare proaspătă, el are la Constanța și o fermă”, a declarat Rică Răducanu, pentru playsport.ro.

La începutul acestei săptămâni, fostul fiu teribil al Giuleștiului a revenit în capitală. A fugit de căldura de pe litoral și a ajuns în „cuptorul” din București. Din păcate, problemele de sănătate ale lui Rică Răducanu, care s-au agravat în ultimii ani, l-au făcut să se retragă din viața publică. Totuși, fostul goal-keeper al naționalei rămâne o persoană optimistă și nu se dă bătut în lupta cu bolile, care-l macină de ceva vreme.

Playsport.ro


Stirile.eu