miercuri 24 noiembrie 2:11 PM

Abonare la google news

EXCLUSIV. Prima reacție a lui Mircea Lucescu după dezvăluirea făcută de Playsport. ”E normal ca federația să se gândească la Răzvan”


Din Kiev, Mircea Lucescu a părut surprins când a auzit despre întâlnirea produsă marți seara la Salonic între fiul său și conducerea FRF pentru a negocia postul de selecționer, după cum Playsport a dezvăluit în exclusivitate. 


”Nu știam, acum aud, pentru că am fost prins cu partida cu Bayern, iar eu și Răzvan nu vorbim în zi de meci, pentru că ne protejăm reciproc”, spune Lucescu senior.

Apoi comentează succint știrea momentului în fotbalul românesc:

”E normal ca federația să se gândească la Răzvan, pentru că e un antrenor care a ajuns la un anumit nivel, cu o experiență semnificativă. Știe și ce înseamnă să conduci o echipă națională prin prisma mandatului său precedent. Dar vă rog să nu mă puneți să spun mai multe, fiindcă realmente nu cunosc detalii și mă puneți și într-o postură delicată, pentru că sunt tatăl lui. Răzvan e primul care poate răspunde la toate întrebările legate de acest subiect”.

Hagi a evalat și posibilitățile de a face performanță”

Mircea Lucescu a vorbit și despre refuzul lui Hagi de a prelua naționala: ”Nici pe această temă nu stăpânesc amănuntele, de ce anume n-a dorit să vină la lot, dar, cunoscându-l foarte bine, sunt convins că a evaluat inclusiv posibilitățile de a face performanță cu reprezentativa la nivelul dorit de el. Și Hagi era o soluție potrivită”.

S-a întors, în final, spre înfrângerea cu Bayern, 1-2, suferită în Champions League în același timp în care fiul său negocia în Grecia cu Burleanu și Stoichiță:

”Am făcut o repriză secundă excelentă, am pus probleme, dar, din păcate, în fața lui Bayern e greu să ne impunem acum, chiar și dacă le-a lipsit Kimmich. Am avut iarăș probleme de arbitraj, nu am benefuciat de un penalty, dar ne-am obișnuit cu ideea că marile echipe au mereu parte de o protecție specială. Mă bucur că am jucat de la egal la egal cu Barcelona, cu care am pierdut de două ori cu 1-0, dar, la acest nivel, diferența între 0-1 și 1-0 e făcută de multe ori de șansă. Cu Benfica am avut un gol anulat la o fază la limită. Dar creștem și asta e cel mai important, într-o grupă extrem de grea”.

A remarcat evoluția lui Lewandowski, autorul unui gol fantastic, din foarfecă: ”Un jucător fantastic! Merită din plin Balonul de Aur pentru tot ceea ce a făcut în carieră, în general”. 

Playsport.ro