miercuri 24 noiembrie 12:52 PM

Abonare la google news

EXCLUSIV. FRF rămâne cu buza umflată în operațiunea readucerii lui Răzvan Lucescu pe banca ”tricolorilor”: ”A refuzat propunerea. N-a lăsat deschisă fereastra spre negocieri”


Subiectul revenirii lui Răzvan Lucescu pe banca echipei naționale, după precedentul mandat încheiat în urmă cu 10 ani, se închide înainte ca FRF să-și facă prea mari vise legate de o mare lovitură: antrenorul lui PAOK a declinat oferta lui Burleanu și Stoichiță, ajunși special la Salonic pentru a-l convinge pe tehnician să preia frâiele ”tricolorilor”!


O sursă Playsport foarte apropiată de clubul elen a precizat că ”întâlnirea a fost una ca între prieteni. Răzvan e un tip foarte politicos, n-a refuzat invitația la o cină din partea președintelui Burleanu, cu care nu se întâlnește acum pentru prima dată. Dar, la discuții, nu a lăsat nicio fereastră deschisă pentru demararea unor tratative legate de preluarea reprezentativei României. Este exclus să plece, nu doar din cauza clauzei de șapte milioane de euro, ci pentru că nu dorește. A început un proiect de trei ani la PAOK, e de-abia la început și nu-și propune să meargă în altă parte”.

Anunță decizia și în conferință de presă

De altfel, e informația pe care Lucescu junior o va da și la conferința de presă de azi, dinaintea meciului cu Slovan Bratislava din Conference League. Mâine, PAOK dispută o partidă crucială, de care depinde calificarea din grupă: cu două întâlniri înainte de final, PAOK se află la egalitate de puncte cu Slovan, 7, și are nevoie măcar de o remiză pentru a spera să meargă mai departe.

În ultima rundă, trupa lui Lucescu jr. va întâlni pe Lincoln (Gibraltar), în timp ce Slovan va avea o deplasare dificilă, la FC Copenhaga.

FRF n-a cerut permisiunea lui PAOK pentru a-l aborda pe Răzvan

Întrevederea de la Salonic, anunțată în exclusivitate de playsport, a tulburat însă puțin apele la PAOK, pentru că nimeni din club nu știa despre convorbirile secrete Lucescu jr – Burleanu. Iar antrenorul ar fi fost foarte deranjat de faptul că, exact în timp ce stătea la masă cu șefii federației, a apărut informația despre întâlnirea lor. ”Nimeni din FRF nu a cerut permisiunea lui PAOK să discute cu Răzvan despre echipa națonală”, au precizat aceleași surse pentru Playsport.

Iar demersul din Grecia vine în totală contradicție cu discursul public al directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, care punctase în repetate rânduri că vor fi abordați întâi antrenorii liberi de contract și, dacă se va ajunge la cei cu angajamente, federația va solicita permisiunea conducerii clubului respectiv pentru a putea intra în tratative cu cel în cauză. Rețeta de la Salonic arată însă că FRF nu ține cont, în realitate, de acest principiu.

Playsport.ro