duminică 26 septembrie 11:00 AM

Abonare la google news

EXCLUSIV. Cum i-au închis gura lui Marius Șumudică șefii de la CFR Cluj


Experiența lui Marius Șumudică la CFR Cluj a fost scurtă și nefericită. Tehnicianul a petrecut doar câteva săptămâni în Gruia după care a fost demis. Altfel foarte vocal, tehnicianul a avut o atitudine surprinzător de calmă la adresa conducerii CFR. Multă lume s-a întrebat cum i-au închis gura lui Marius Șumudică șefii de la CFR Cluj. Sursele playsport.ro susțin că Neluțu Varga și compania s-au asigurat din timp că astfel de episoade vor fi evitate.


Șefii de la CFR Cluj i-ar fi închis gura lui Marius Șumudică cu o clauză

Încă de la parafarea înțelegerii, conducătorii campioanei au fost foarte atenți la anumite detalii. Este proverbială discreția clujeană când e vorba despre contracte și felul în care gestinonează problemele cu antrenorii. Cu excepția ultimei perioade, atmosfera la CFR a fost mai mereu ținută sub control de cei care țin hățurile în Gruia.

Cum Marius Șumudică este o persoană care nu s-a ferit niciodată să vorbească, ardelenii s-au gândit că e bine să își ia toate măsurile. În consecință, au inserat o clauză în contractul cu bucureșteanul, clauză care l-ar obliga să nu „dea din casă” vreme de 2 ani. Bineînțeles, orice clauză are un… preț. În cazul de față, nu este un preț tocmai mic.

Șumudică nu a ieșit să dea în nimeni de la CFR, nu a suflat o vorbă, deși îl știm cum e. Ei bine, a avut o clauză de 100.000 de euro în contract, valabilă 2 ani. În acest timp, nu are voie sa facă declarații care să afecteze în vreun fel imaginea clubului”, au vorbit sursele Playsport.ro.

Așadar, dacă Marius Șumudică dezvăluie lucruri de bucătărie internă respectiva clauză se activează, iar antrenorul ar fi nevoit să scoată din buzunar o sumă considerabilă.

Dan Petrescu nu era „cuprins” în contract

De la plecarea sa din Gruia și până astăzi, Marius Șumudică s-a limitat să-l atace doar pe Dan Petrescu. Singurele ieșiri publice ale fostului antrenor al CFR l-au vizat pe „Bursuc”. În rest, nimic. Nicio discuție pe marginea demiterii sale, nicio vorbă despre relația cu Neluțu Varga, niciun comentariu la adresa clubului.

În schimb, Șumi s-a răcorit vorbind despre cel care i-a luat locul la CFR Cluj. Și a făcut-o în mod repetat. Una dintre cele mai vehemente ieșiri la adresa lui Dan Petrescu a fost cea de după înfrângerea cu Jablonec.

Nu aș fi vrut să vorbesc, dar m-am simțit jignit de ceea ce a zis Dan Petrescu. Că ar fi fost vina mea, că el trebuie să repare nu știu ce. Păi, băh, Petrescule, am pregătit eu echipa cu Jablonec? Te-a bătut echipa de pe locul 11 în Cehia, păi este normal așa ceva? Nu ai avut tu 3 săptămâni să pregătești echipa? Cum să pierzi cu o asemenea echipă. Aș fi zis dacă era vorba de Sparta Praga sau de Slavia, dar așa? Păi tu ai pierdut și la Botoșani, nu ai tras un șut la poartă, a fost un joc rușinos. Ai ajuns să dai un șut la poartă, de a făcut treabă mare vrabia pe minge până a ajuns la poartă?, a atacat Șumudică.

 

Playsport.ro