3 iunie 7:00 PM

Abonare la google news

EXCLUSIV. Ce-a putut să-i facă Dan Negru lui Dan Petrescu e de neînchipuit

Dan Petrescu a fost mereu un tip serios. Ca fotbalist, dar mai ales ca antrenor, „Bursucul” și-a tratat profesia cu maximă importanță, iar cei apropiați spun că și în viața personală este un tip foarte corect și principial. Există însă și persoane care au o mare influență asupra tehnicianului. Ursuzul Dan Petrescu l-a șocat pe celebrul Dan Negru, celebrul realizator TV.

Povestirea vedetei și-a făcut loc într-un nou editorial pentru PlaySport.ro. Aici, Dan Negru povestește de-a fir a păr tot ce s-a întâmplat cu mulți ani în urmă.

Ce i-a cerut Dan Negru lui Dan Petrescu e incredibil: „Putea să apară oricând în The Sun, dar nu l-a interesat”

Când Dan Petrescu era încă jucător activ și evolua în Premier League, a primit o propunere neașteptată. A fost sunat de echipa lui Dan Negru pentru a participa la una dintre zecile de emisiuni realizate și prezentante de timișorean. După o discuție scurtă cu Petrescu, actualul tehnician a refuzat direct.

Pe-atunci component al formației Southampton, Dan Petrescu nici n-a vrut să știe prea multe. Pur și simplu a spus nu, atunci când a auzit ce trebuia să facă. Mai exact, fostul star al lui Chelsea Londra trebuia să se costumeze în albinuță și să spargă baloane cu un ac înfipt în fundul costumului.

Refuzul „Bursucului” nu l-a deranjat pe Dan Negru. Numai că la câteva zile după convorbirea cu actualul antrenor, cunoscutul om de televiziune a primit un telefon. La capătul celălalt al firului se afla Dan Petrescu. Acesta revenise asupra răspunsului.

Rebecca l-a convins să vină la show-ul tv

În editorialul semnat de Dan Negru pe site-ul nostru, acesta povestește episodul uluitor cu lux de amănunte:

Pe când încă juca în Anglia, l-am chemat la o emisune unde trebuia să se îmbrace într-un costum de albinuță și în fund să-și înfigă un ac cu care să spargă cât mai multe baloane. Juca în Premier League, așa că m-a refuzat, dar după doua zile m-a sunat spunându-mi ca vine. Motivul a fost Rebecca, fetița lui care știa emisunea și voia neaparat ca tatăl ei să vină…M-a mișcat gestul lui Dan. S-a îmbracat in albinuta desi stia ca poza lui cu un ac in fund putea sa apara oricind in The Sun – era vedeta la Southampton, abia plecat de la Chelsea.”, povestește Dan Negru.

Fostul câștigător al Cupei Cupelor cu Chelsea i-a îndeplinit dorința fiicei sale Rebecca. Dan Petrescu a mers la emisiune și s-a supus tuturor rigorilor acelui show de televiziune fără să comenteze.

 

Citeste articolul pe PlaySport