Abonare la google news

EXCLUSIV Artista care a trăit un chin în timpul sarcinii: ”Eșapamentul de la mașină îmi făcea bine”

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Are o carieră muzicală plină de împliniri, este adorată de public, dar și de soț și de copiii ei. Însă artista cu voce inconfundabilă poartă în suflet o mare dorință neîmplinită, aceea de a avea nepoți de la cei doi moștenitori ai ei, Irinuca și Ciprian: „Sper ca anul acesta să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un nepoțel. E cea mai mare dorință a mea și mă rog Cerului, în fiecare zi, pentru acest lucru”, a declarat Irina Loghin, în exclusivitate pentru Impact.ro. Însă și ea a trecut printr-o lungă așteptare, înainte de a-și putea ține în brațe bebelușii.

Irina Loghin a trăit un chin în timpul sarcinii

Cea mai mare durere a Irinei Loghin, în vârstă de 82 ani, este ca nu are nepoți de la cei doi copii ai ei. Fiul interpretei, Ciprian (41 ani), nu e căsătorit, iar fiica artistei, Irinuca (43 ani), alintată Iris, deși s-a măritat în iulie 2018, are aceleași probleme de sănătate pe care le-a avut, în tinerețe, și Irina Loghin.

Citeste si:  Polițiștii ieșeni au cerut ajutorul populației într-un caz de dispariție. Rudele lui Gheorghe Sîrbu speră ca acesta să fie găsit în viață

Irinuca Loghin s-a căsătorit, la vârsta de 40 de ani, cu un coleg de muncă, Bogdan Barbu, având două perechi de nași, Alina și Romeo Negoiasă și Coca și Gabriel Barbu.

„Sper ca anul acesta să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un nepoțel. E dorința mea mare, mă rog Cerului, în fiecare zi, pentru acest lucru”, ne-a mărturisit artista de muzică populară.

Irina Loghin a rămas însărcinată cu greu

Dar și Irina Loghin a devenit târziu mămică: „În tinerețe, am făcut tratamente de fertilizare pentru că aveam deja 35 ani și nu rămâneam gravidă”, ne-a mai spus ”Regina muzicii populare”.

Citeste si:  Imagini inedite cu Regina Elisabeta a II-a în tinereţe, difuzate într-un nou documentar despre Casa Regală Britanică

Irina Loghin a povestit prin câte chinuri a trecut, înainte de a-și ține bebelușii în brațe, în cartea ei biografică, ”Viața mea este un cântec”, lansată în 2012:

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia.

Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună de zile, am rămas însărcinată”, a mărturisit artista Irina Loghin.

Irina Loghin: „Am avut sarcini toxice grele. Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine!”

Irina Loghin a mai menționat că a suportat greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de orice sacrificiu și durere:

„Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine!

Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament”, a mai menționat ea, în volumul în care și-a adunat poveștile vesele și triste ale vieții.

Citeste articolul pe PlayTech

 40 total views