Abonare la google news

Eveniment ciudat în India. Un bărbat, căruia i-a murit mireasa în timpul ceremoniei de nuntă, s-a căsătorit cu sora victimei în aceeași zi

Un mire din India, căruia i-a murit mireasa în timpul ceremonie de nuntă, a ales să se căsătoarească, până la urmă cu sora victimei. Totul s-a petrecut în aceeași zi, iar rudele de ambele părți au fost de acord cu ceremonia controversată.

Joi seara, Mangesh Kumar se pregătea de nunta cu Surbhi, scrie Times of India, citat de Newsweek. Potrivit presei locale indiene, femeia s-a plâns de o stare de rău, după care s-a prăbușit în timpul ritualului de nuntă.

Imediat după acest moment, familia a dus-o repede la spital, dar mireasa a murit la scurt timp. Cauza decesului ar fi fost un infarct.

Nunta, însă, nu s-a oprit

Apoi, familia a adus cadavrul miresei acasă, pentru incinerare, după obiceiul tradițional, transmite Newshub. Dar decesul miresei nu va opri nunta! Mirele a vorbit cu părinții lui Surbhi și s-a decis ca acesta să se însoare cu sora tinerei decedate, ceva mai tânără.

Părinții au fost de acord și ceremonia a avut loc în timp ce trupul neînsuflețit al miresei se afla într-o cameră alăturată.

Fratele femeilor este revoltat

Supărat pe cele întâmplate, fratele lui Surbhi, pe nume Saurabh, a declarat: „A fost o situație bizară, în care căsătoria cu sora mea mai mică a fost oficializată în timp ce cadavrul celeilalte surori era în cealaltă cameră”.

„Nu am știut ce să facem”, a continuat fratele miresei. „Cineva de la nuntă a sugerat ca Nisha, sora mea mai mică, să se mărite cu mirele. Ambele familii au fost de acord”.

Unchiul miresei a vorbit pentru postul TV9 despre decizia de a merge mai departe cu nunta dintre mire și sora mai mică a lui Surbhi, un pas deloc ușor.

„A fost o decizie foarte grea pentru familia noastră”, a declarat unchiul surorilor Surbhi și Nisha. „O fată era moartă în altă cameră, iar cealaltă se mărita alături. Nu am mai avut asemenea emoții. Tragedia morții lui Surbhi și bucuria nunții lui Nisha…”

Mai mult, ritualul de înmormântare pentru Surbhi a fost realizat tot la nunta surorii ei mai mici. Nunta lui Mangesh Kumar nu este singura ceremonie bizară din India. Luna trecută, o mireasă s-a măritat cu un oaspete de la nuntă, după ce mirele a fugit de la nuntă, scrie Gândul.ro. 

Citeste articolul pe Cancan