duminică 21 noiembrie 12:16 AM

Abonare la google news

Eugen Trică, reacție incredibilă după U Craiova 1948

Eugen Trică a debutat pe banca lui U Craiova 1948 la meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, iar antrenorul formației din Bănie a avut o reacție incredibilă la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”.


Deși campioana României s-a impus cu scorul de 2-0, antrenorul formației U Craiova 1948 este de părere că partida din runda a 16-a ar fi trebuit să se termine la egalitate.

Totodată, Eugen Trică a analizat jocul elevilor săi din partida cu CFR Cluj și a explicat care este punctul slab al oltenilor.


Eugen Trică, reacție incredibilă după U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2

Eugen Trică a dezvăluit și ce discuție a purtat că Dan Petrescu la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”.

„Sunt dezamăgit de rezultat. În prima repriză ne-am apărat foarte bine, iar CFR nu știu dacă a avut o ocazie. Au avut o posesie de vreo zece minute în repriza a doua, dar fără posibilitate de a marca. Noi suferim la ultima fază și sunt puțin dezamăgit. Speram la mai mult de la acest meci. Asta e!

Am vorbit cu jucătorii și le-am spus să țină capul sus, nu s-a întâmplat nimic. Nu trebuia să pierdem pentru moralul lor și pentru meciurile care urmează. Eu le-am spus că nu avem cum să marcăm dacă nu tragem la poartă. Am jucători care pot șuta. Sper să își asume mult mai mult și să marcăm. Suntem pe drumul cel bun. Trebuie să muncim în continuare, să fim mai concentrați și să nu greșim. Străinii s-au integrat, avem jucători de calitate. Mi-a spus și Dan Petrescu că i-a plăcut ce a văzut azi, la fel și jucătorii lor.

Nu e bine să vorbești la 2-0, dar partida se îndrepta la un rezultat de egalitate. Noi trebuie să intrăm pe teren și să câștigăm meciuri. Avem nevoie de puncte. Nu există nicio favorită (n.r. la meciul cu Dinamo). Noi suntem în coada clasamentului și trebuie să adunăm puncte”, a spus Eugen Trică la finalul meciului U Craiova 1948 – CFR Cluj 0-2.

Prosport.ro


Stirile.eu