vineri 19 noiembrie 9:43 PM

Abonare la google news

Eugen Trică dă de pământ cu toată lumea, la revenirea pe banca FC U Craiova: „Nu mi-au plăcut criticile!” Adi Mutu și Flavius Stoican nu au scăpat

Eugen Trică nu iartă pe nimeni la revenirea pe banca FC U Craiova. Antrenorul s-a arătat deranjat de criticile primite pentru că a acceptat oferta lui Adrian Mititelu. Mai mult, Flavius Stoican și Adi Mutu au fost criticați pentru atitudinea impusă la echipă.


FC U Craiova revine după pauza internațională datorată echipei naționalei. Oltenii primesc vizita celor de la CFR Cluj, cu un Dan Petrescu în vervă la conferința de presă dinaintea partidei. FC U Craiova – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:30.

Eugen Trică dă de pământ cu toată lumea, la revenirea pe banca FC U Craiova

Eugen Trică a fost criticat pentru că a acceptat oferta lui Adrian Mititelu, după ce a plecat cu scandal de la Craiova, în precedentul mandat.


Antrenorul ține să precizeze care sunt lucrurile care îl leagă de familia omului de afaceri care investește la FC U Craiova:

„Nu mi-au plăcut criticile, multora li s-a părut surprinzătoare instalarea mea și nu înțeleg de ce! Când am plecat în momentul promovării, am spus eu că nu mai vin niciodată? Eu am trei lucruri în comun cu familia Mititelu.

Amândoi iubim fotbalul, amândoi iubim Craiova și amândoi vrem să facem performanță. Eu iubesc această echipă și suporterii ei, de aceea m-am întors.

Mă întorc acasă, cunosc stadionul, de ce să am emoții, eu m-am implicat mereu ca să fie bine la Craiova! E o bază extraordinară, nu am mai văzut așa ceva pe unde am fost, omul investește în fotbal, ține o echipă din propriul buzunar, are mereu respectul meu. Chiar dacă am greșit și eu, poate și dânsul de nu ne-am înțeles la un moment dat”, a declarat Eugen Trică.

Adrian Mititelu a renunțat, surprinzător, la Flavius Stoican, după doar 4 etape. Eugen Trică a dezvăluit că a fost convins cu un simplu telefon să preia echipa.

Cu un simplu telefon, echipa a rămas fără antrenor și s-a gândit la mine. Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat.

Mi s-a făcut un contract normal, până în vară, unde se plătește doar performanța. Să fiți siguri că dacă nu am performanțe voi pleca singur, dacă nu mai pot da ochii cu suporterii.
Eugen Trică

Adi Mutu și Flavius Stoican, criticați de Eugen Trică

Trică nu a avut cuvinte de laudă pentru Adi Mutu și Flavius Stoican. Aceștia au fost trași de urechi pentru atitudinea impusă jucătorilor. Noul tehnician al echipei spune că doar victoria îl va mulțumi, chiar dacă este vorba de adversari precum CFR Cluj:

„În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu același lot din sezonul trecut din Liga 2.

Am mai văzut niște situații când echipa pierdea meciurile și antrenorii care au fost după mine și înaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor.

Nu sunt de acord. Cei care au venit trebuiau să aibă deja atitudine și dorință. Jucătorii s-au pregătiti foarte bine două săptămâni, atmosfera este foarte bună, se implică sută la sută.

Am văzut lucruri bune și mai puțin bune la amicalul cu Steaua. Am făcut analiza video, le-am arătat unde au greșit și am corectat la antrenamente. Sunt montați, stau bine fizic și cei ce vor intra mâine sunt sigur că vor da totul să câștige. Doar victoria mă mulțumește mâine. Cu orice alt rezultat aș fi total nemulțumit, chiar dacă întâlnim campioana și liderul incontestabil”, a mai spus Trică.

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !