joi 28 octombrie 7:17 PM

Abonare la google news

Eugen Neagoe, la un pas de revenirea în Liga 1! Antrenorul putea ajunge la FC U Craiova: „Am avut două oferte”

Eugen Neagoe (54 de ani), ultima dată antrenor la Astra Giurgiu, a fost la un pas să o preia pe FC U Craiova.


Liber de contract din mai 2021, Eugen Neagoe a dezvăluit că a avut două oferte din Liga 1, una dintre ele de la FC U Craiova, echipa patronată de către Adrian Mititelu.

Antrenorul a povestit că a purtat discuții cu conducerea clubului FC U Craiova, însă cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.


Eugen Neagoe, la un pas de revenirea în Liga 1! Antrenorul putea ajunge la FC U Craiova

Eugen Neagoe a vorbit și despre situația divizării suporterilor olteni și și-a exprimat regretul în acest sens.

„În decurs de câteva zile, o săptămână, am avut două discuții, două oferte, de la echipe din prima ligă. Dar nu s-a concretizat niciuna. Da, am avut o discuție cu Craiova, prin o persoană care putea să vorbească cu Adrian Mititelu în fiecare zi. Mi-a transmis care este situația echipei, ce-și dorește, ce poate să ofere. Eu i-am spus cum văd lucrurile în acest moment. A rămas să se gândească două zile, apoi mi-a zis că nu poate să satisfacă cererile mele. Nu era o discuție neapărat financiară, era inclusiv de durata contractului, mai multe aspecte discutate. Asta e fost tot.

Am jucat nouă ani la prima echipă a Craiovei. Am reușit eventul cu Craiova, sunt puțini jucători care se mândresc cu o asemenea performanță. M-aș întoarce cu mare plăcere, dar nu în orice condiții.

Îmi pare rău pentru oamenii care iubesc Craiova… mă doare că suporterii s-au împărțit și asta nu este un lucru bun. Acei suporteri erau la un moment împreună, iubeau aceeași echipă, iar în acest moment se urăsc. Eu n-am de ce să am vreo problemă cu una dintre echipe.

Cred că FC U are un lot mai bun decât poziția pe care se situează în clasament. Puteau să fie mai sus, chiar dacă sunt o nou-promovată. Puteau să fie cel puțin la nivel cu Rapidul”, a spus Eugen Neagoe, potrivit Digi Sport.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !