joi 28 octombrie 11:11 PM

Abonare la google news

Eugen Neagoe, despre șansele lui Edi Iordănescu de a continua la FCSB: „La un moment dat vor exista discuții. Este clar”

FCSB, formația patronată de Gigi Becali, se pregătește de meciul cu FC Argeș, din cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii 1, iar tehnicianul Edi Iordănescu se confruntă atât cu presiunea de a se apropia de liderul CFR Cluj, cât și cu nemulțumirile patronului cu privire la jocul echipei.


În acest context, pe fondul conflictului dintre patron și antrenor, la care s-au adăugat și tensiunile recente cu privire la problemele cauzate de cazurile de COVID din lot, există din ce în ce mai multe puncte de vedere care consideră că o destabilizare a situației de la FCSB este iminentă.

Astfel, Eugen Neagoe este printre cei care s-au pronunțat cu privire la situația „roș-albaștrilor”, fostul antrenor de la Astra Giurgiu fiind de părere că o „ruptură” la FCSB se va produce la un moment dat.


Eugen Neagoe, despre situația de la FCSB: „Știm cu toții că cel mai greu cuvânt este al lui Gigi Becali”

Tehnicianul în vârstă de 54 de ani este de părere că anumite discuții între patron și antrenor urmează să apară la FCSB, mai ales dacă formația bucureșteană va înregistra și rezultate negative.

„FCSB are în componență jucători foarte, foarte valoroși. Dacă vor câștiga următoarele două jocuri, apoi vor urma două săptămâni de întrerupere, contează foarte mult. Sunt două săptămâni de aur pentru FCSB. Jucători cu experiență, precum Budescu, Vinicius sau Tănase, pot să ducă un meci, două din elan, din dorință.

La un moment dat, vor exista discuții la FCSB (n.r. – între patronul Gigi Becali și antrenorul Edi Iordănescu), este clar. Gigi Becali este patronul și, știm cu toții, indiferent de clauze sau de antrenor, cel mai greu cuvânt este al lui. Dacă nu câștigau anumite meciuri, cu puțin noroc, probabil erau discuții mult mai mari.

Patronul întotdeauna are dreptate! Nu-mi vine să cred că va fi lapte și miere până la finalul campionatului. Nu cred! Cred că se va rupe… dar FCSB poate câștiga campionatul” a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei emisiuni Digi Sport.

Înaintea meciului cu FC Argeș, FCSB ocupă poziția a treia în clasament, cu 24 de puncte adunate în cele 12 meciuri jucate. De asemenea, formația antrenată de Edi Iordănescu are și cel mai mare număr de goluri marcate în campionat, 23, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Prosport.ro


Stirile.eu