20 mai 2:19 PM

Abonare la google news

Este haos în București. Administratorul special al „Eco Igienizare” și-a dat demisia, nemulțumit de banii primiți de la Nicușor Dan pentru deratizare și dezinsecție

Administratorul special al Companiei Municipale Eco Igienizare și-a dat demisia, fiind nemulțumit de banii pe care Primăria condusă de Nicușor Dan i-a alocat pentru Deratizare și Dezinsecție (DDD) în anul 2021, au precizat surse din administrație pentru Gândul.ro.

Potrivit surselor Gândul.ro, administratorul special Octavian Barbu, numit de AGA al Eco Igienizare la propunerea USR-PNL, și-a dat demisia după ce Nicușor Dan a propus cei 16,7 milioane de lei pentru DDD în anul 2021.

Administratorul special consideră că această sumă este prea mică pentru a desfășura acțiunile de DDD în acest an, mai ales că Eco Ignizare este plină de datorii.

În prezent, acțiunile de deratizare și dezinsecție sunt în pericol.

Sursele Gândul.ro mai spun că administratorul special al companiei municipale a avut zilele trecute o întâlnire cu directorii de ultilități din cadrul PMB, în care a comunicat faptul că „Eco Igienizare” are nevoie de plata datoriilor foarte mari, nu doar de banii pentru DDD în 2021.

„El consideră că PUA aprobat ieri nu oferă finanțare comfortabilă pentru dezinsecția din București”, spun sursele Gândul.ro.

 

Citeste articolul pe Gandul