25 septembrie 12:12 AM

Abonare la google news

Este „galactic” pe teren, nu și la salariu! Vinicius jr așteaptă noul contract de la Real Madrid

Real Madrid are un start de sezon mai bun decât se așteptau suporterii. Chiar dacă nu a primit întăririile pe care le aștepta, Carlo Ancelotti a reușit să revitalizeze o echipă care părea blazată. Iar galacticii sunt pe primul loc, în startul sezonului.

Karim Benzema rămâne liderul incontestabil al echipei. Atacantul francez continuă forma incredibilă arătată de ceva timp. 8 goluri și 7 pase decisive a acumulat deja Benzema. Marea surpriză o constituie prestația excelentă a lui Vinicius. Tânărul brazilian și-a găsit constanța care i-a lipsit în primele sezoane la Madrid. Și acum, fotbalistul a început să arate potențialul lui uriaș.

Vinicius jr, noul star al madrilenilor. Brazilianul produce spectacol deși este printre cei mai proști plătiți jucători de la Real

Carlo Ancelotti a reușit să scoată tot ce e mai bun din Vinicius. Prin evoluțiile sale, brazilianul îi ține rezerve pe mult mai titrații Gareth Bale și Eden Hazard. Atacantul de 21 de ani și-a găsit ritmul în acest sezon și mai ales a arătat o constanță care i-a lipsit până acum. Evoluțiile sale au impresionat, tehnica și viteza l-au făcut să își depășească ușor adversarii. Mai mult, Vinicius a început să marcheze și să nu mai rateze așa cum o făcea de obicei.

5 goluri, în 7 partide sunt cifrele lui Vinicius în acest sezon, dar mai important este jocul în general. De aceea, fanii așteaptă ca șefii clubului să îl răsplătească pe fotbalist cu un nou contract. Mai ales că Vinicius are un salariu de 3,2 milioane de euro pe sezon, unul din cele mai mici din lot. Vinicius este la același nivel cu fotbaliști ca Lunin sau Dani Ceballos, jucători care nu prea intră în vederile lui Carlo Ancelotti. Asta în timp ce brazilianul transferat pentru 45 de milioane de euro este un element crucial pentru Ancelotti.

Realul pregătește noua ofertă pentru Vinicius. Clauza incredibilă inclusă în contractul fotbalistului brazilian

Brazilianul mai are contract până în 2024, dar Real nu vrea ca fotbalistul să nu se simtă apreciat la Madrid. Mai ales că Vinicius este văzut drept un jucător foarte important pentru viitorul clubului. Vinicius ar putea forma un trident de vis, din sezonul viitor, alături de Kylian Mbappe și Erling Haaland, dacă Realul va reuși aceste transferuri.

Brazilianul va primi sigur un salariu mai mare, probabil dublu, dar madrilenii vor să se asigure și contra celor care ar putea manifesta interes pentru fotbalist. Așa că Vinicius va avea o clauză de 500 de milioane de euro inclusă în noua înțelegere

Citeste articolul pe PlaySport