Este fabulos motivul pentru care două femei din Tulcea s-au certat și au ajuns să sune la 112!

Două femei din Tulcea, vecine în scara blocului, s-au certat ca la ușa cortului, motivul fiind unul cât se poate de stupid. Practic, cele două femei s-au luat la harță din cauza rufelor puse la uscat!

Scandalul dintre cele două femei a ajuns la 112, după ce rufele uneia dintre ele au fost murdărite cu vopsea, potrivit Mediafax.

„I-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă”

„Jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 76 de ani, care a cerut sprijinul forţelor de ordine, pe motiv că vecina sa i-a distrus uşa de acces în locuinţă, folosind o vopsea de culoare albă, în urma conflictului declanşat între cele două femei. Femeia a declarat jandarmilor faptul că vecina sa, care locuieşte deasupra apartamentului său, îşi întinde frecvent articolele vestimentare la uscat, acestea ajungând în dreptul geamului său, creându-i neplăceri”, spun jandarmii din Tulcea.

Citeste si:  Parosmia, semn al infecției cu covid-19. Ce este, de fapt, acest simptom nou ciudat

Potrivit sursei citate, femeia care a sunat la 112 s-a certa cu vecina sa care a re 40 de ani!

Cealaltă femeie susține că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă

„Jandarmii au luat legătura şi cu persoana reclamată, o femeie în vârstă de 40 de ani, care a declarat că în momentul în care a vrut să-şi strângă articolele vestimentare aflate la uscat, a observat că acestea au urme de vopsea de culoare albă, precizând că vecina sa este cea care şi-a vopsit propria uşă de acces în locuinţă şi tot ea a vopsit şi articolele vestimentare cu scopul de a o învinovăţi, aceasta reproşându-i deseori diferite aspecte”, mai spun jandarmii.

Citeste si:  Vlad Voiculescu, detalii de ultim moment despre bugetul Sănătății

Până la urmă, ambele femei vor fi cercetate pentru distrugere, urmând să se stabilească care dintre ele este vinovată.

 

Sursa: Gandul

 3 total views