joi 28 octombrie 8:22 PM

Abonare la google news

Emma Răducanu, stânjenită de o întrebare foarte directă a Alexandrei Dulgheru: „Cât de arătos e?” Replica britanicei: „Mă gândesc doar la tenis!”

Emma Răducanu (18 ani) a primit o întrebare neașteptată din partea Alexandrei Dulgheru (32 de ani), la interviul acordat pe teren după victoria cu Ana Bogdan (28 de ani) din optimi la Transylvania Open.


Alexandra Dulgheru, jucătoare de tenis retrasă temporar din activitate, și-a intrat foarte bine în rolul de jurnalistă, intervievându-le pe participantele de la Transylvania Open (25 – 31 octombrie) după meciuri.

Emma Răducanu a primit o întrebare neașteptată după victoria cu Ana Bogdan, scor 6-3, 6-4! Alexandra Dulgheru a rugat-o pe campioana de la US Open să-i spună dacă actorul Daniel Craig, pe care Emma l-a cunoscut personal, arată bine în realitate.


Emma Răducanu, stânjenită de o întrebare foarte directă a Alexandrei Dulgheru: „Cât de arătos e Daniel Craig?” Replica britanicei: „Mă gândesc doar la tenis!”

Alexandra Dulgheru a dorit să o scoată pe Emma Răducanu din zona de confort, adresându-i o întrebare foarte directă: „Ai mers la premiera noului film din seria James Bond, într-o rochie superbă! Vreau să știu! Cât de arătos este Daniel Craig în realitate?” Vizibil stânjenită, noua stea a tenisului mondial a ocolit răspunsul: „A fost o onoare pentru mine să fiu invitată acolo! Dar momentan mă gândesc doar la tenis și la ceea ce am de făcut pe teren”, a replicat britanica de origine română.

Emma Răducanu (18 ani) s-a aflat printre invitații speciali, pe 28 septembrie, la lansarea ultimului film din seria James Bond! Îmbrăcată într-o rochie superbă, campioana britanică de origine română a pășit pe covorul roșu în Royal Albert Hall din Londra. Pelicula „No Time To Die” a avut premiera mondială în cadrul unui eveniment cinematografic spectaculos. Daniel Craig, actorul care joacă rolul lui James Bond, și co-starurile Rami Malek, Lashana Lynch și Lea Seydoux s-au aflat la ceremonie. Filmul produs de Universal Pictures și MGM prezintă a cincea și ultima interpretare a rolului agentului secret de către Daniel Craig, care încheie un mandat de 15 ani început cu „Casino Royale”, în 2006.

Foto: Florin Claudiu Băltățoiu.

Prosport.ro


Stirile.eu