28 septembrie 2:01 PM

Abonare la google news

Emma Răducanu s-a decis să vină în România! Marele eveniment la care va participa campioana de la US Open

Emma Răducanu, noua stea a tenisului mondial, s-a decis să vină în România, pentru a participa la turneul de tenis Transylvania Open, programat în perioada 25 – 31 octombrie.

Emma Răducanu s-a decis să vină la Cluj-Napoca, pentru a participa la Transylvania Open, turneu din seria WTA 250! Emma s-ar putea confrunta cu Simona Halep în BT Arena, ținând cont că sportiva din Constanța și-a anunțat și ea prezența în Ardeal!

Emma Răducanu, jucătoare născută din tată român și mamă asiatică, vine în România la sfârșitul lunii octombrie! Campioana care reprezintă Marea Britanie își va vizita cu această ocazie și bunica din București.

Emma Răducanu s-a decis să vină în România pentru a participa la turneul Transylvania Open de la Cluj

Potrivit Tennisforum.com, care citează surse de încredere, Emma Răducanu s-a decis să participe la Transylvania Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de dolari! Acesta va fi al doilea turneu WTA 250 organizat în 2021 în țara noastră, după cel desfășurat în luna august, tot la Cluj, sub numele de Winners Open.  Emma Răducanu, aflată pe locul 22 WTA, completează o distribuție „stelară”, ținând cont că la Cluj s-au înscris nu mai puțin de zece jucătoare din Top 50.

Simona Halep (România, 15 WTA), Elise Mertens (Belgia, 18 WTA), Anett Kontaveit (Estonia, 23 WTA), Paula Badosa (Spania, 27 WTA), Veronika Kudermetova (Rusia, 31 WTA), Ekaterina Alexandrova (Rusia, 34 WTA), Jil Teichmann (Elveția, 42 WTA), Ajla Tomljanovic (Croația, 46 WTA), Viktorija Golubic (Elveția, 47 WTA), Irina Begu (România, 62 WTA), Marta Kostyuk (Ucraina, 57 WTA) și Tereza Martincova (Cehia, 61 WTA) se află și ele pe lista preliminară.

Emma Răducanu și Simona Halep luptă la Indian Wells înainte de a veni la Cluj

Emma a acceptat propunerea lansată de organizatorii de la Transylvania Open, care au invitat-o oficial la Cluj! Înainte de a veni în țara de origine, Emma și crema sportului alb luptă la Indian Wells (4 – 17 octombrie)!

Emma Răducanu vine periodic în România pentru a-și vizita bunica din București, așa că va îmbina utilul cu plăcutul în luna octombrie. Ea s-ar putea duela cu Simona Halep, jucătoare pe care a idolatrizat-o în copilărie.

Citeste articolul pe ProSport