joi 28 octombrie 6:01 PM

Abonare la google news

Emma Răducanu, mărturisire uimitoare la Cluj-Napoca! Unde a putut duce trofeul de la US Open: „Măcar atât să fac și eu!”

Emma Răducanu (18 ani) a făcut o mărturisirie impresionantă la Cluj-Napoca, după victoria reușită în fața Anei Bogdan (28 de ani), scor 6-3, 6-4 în optimile de finală de la Transylvania Open.


Emma Răducanu a dezvăluit că trofeul cucerit la US Open nu se mai află la ea acasă! Britanica născută din tată român și mamă chinezoaică a oferit trofeul Federației Britanice de tenis (LTA), pentru a fi expus la sediul acesteia.

Răducanu a explicat că a gestul ei este unul de recunoștință față de forul care a sprijinit-o din toate punctele de vedere în perioada junioratului.


Emma Răducanu, mărturisire uimitoare la Cluj-Napoca! Unde a putut duce trofeul de la US Open: „Măcar atât să fac și eu!”

Emma Răducanu a început să joace tenis la vârsta de cinci ani la Academia de tenis Bromley și a fost elevă la Newstead Wood School, o școală din burgul Bromley. Federația Britanică de tenis (LTA) a început să investească în cariera Emmei încă de la începuturile carierei sale, iar Răducanu și-a arătat recunoștința pentru susținerea primită: „Am acceptat ca trofeul de la US Open să meargă la sediul Federației britanice! LTA a făcut multe pentru mine și a avut un rol important în dezvoltarea mea, măcar atât am putut face și eu pentru ei!”, a mărturisit Emma la interviul acordat pe teren după calificarea în sferturi la Transylvania Open.

„Astăzi o să vorbesc în engleză că e puțin mai ușor! A fost foarte plăcut să joc împotriva unei românce, le mulțumesc voluntarilor și tututor celor care au făcut posibil acest turneu. A fost zgomot din tribune, iar Ana a fost o adversară foarte bună. Mi-a luat ceva timp să mă adaptez, știu că încă mă aflu într-un proces, nu mi-am atins încă potențialul maximum. Cred că meciul cu Sara Sorribes Tormo de la US Open a fost unul dintre cele mai bune ale mele. Am fost foarte concentrată, atunci am înțeles că eu chiar aș putea câștiga”, a mai spus Emma Răducanu după victoria cu Ana Bogdan de la Cluj-Napoca.

Foto: Florin Claudiu Băltățoiu.

Prosport.ro


Stirile.eu