joi 28 octombrie 7:17 PM

Abonare la google news

Emma Răducanu, invitată în oraș după victoria cu Ana Bogdan, de la Transylvania Open: „Nu am vizitat Clujul, vreau să merg”

Emma Răducanu a câștigat în două seturi cu Ana Bogdan și s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open. Imediat după partidă, Emma a fost invitată de Alexandra Dulgheru la o masă, în oraș.


Campioana de la US Open a trecut de Ana Bogdan în optimile de la Transylvania Open, după o victorie în două seturi, 6-3, 6-4. Britanica s-a calificat în sferturile competiției, unde va da peste Marta Kostyuk. Dacă va trece și de ucraineancă, jucătoarea cu tată român ar putea juca semifinala cu Simona Halep.

Emma Răducanu, invitată în oraș după victoria cu Ana Bogdan, de la Transylvania Open: „Nu am vizitat Clujul, vreau să merg”

Imediat după al doilea meci jucat în România, Emma Răducanu a cerut să vorbească în engleză: „Sunt obosită”, a justificat ea.


Alexandra Dulgheru, cea care i-a luat primul interviu, a aflat că Emma nu a vizitat încă Clujul. Dulgheru a profitat, astfel, să o invite la o masă, în oraș, spre amuzamentul tuturor.

„Azi o să vorbesc în engleză, e mai ușor și sunt obosită. Mi-a plăcut să joc cu Ana, a fost un meci special să joc împotriva unei românce. Încă nu sunt produsul final a ceea ce pot fi, învăț meci cu meci.

Nu am reușit să vizitez Clujul, vreau să merg. Dacă pierd, mă duc și mă uit. Dar vreau să mai joc”, a fost prima reacție a Emmei Răducanu, care a fost surprinsă de întrebarea Alexandrei Dulgheru:

Alexandra Dulgheru: „Știi cum facem? Luăm masa împreună, ce zici?”.
Emma Răducanu: „Dacă vrei… bine”.

Alexandra Dulgheru: „Eu vreau, tu vrei?”
Emma Răducanu: „Da!”.

Alexandra Dulgheru: „It’s a date, then (n.r. e o întâlnire, atunci)”.

Emma Răducanu: „Simona Halep este unul dintre idolii mei”

Campioana de la US Open nu a uitat de Simona Halep, calificată și ea în turul doi de la Transylvania Open. Emma Răducanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa constănțencei.

„A fost un meci foarte greu, Ana e un adversar foarte bun. Nu am o problemă cu presiunea, învăț să mă obișnuiesc cu ea.

Simona Halep este unul dintre idolii mei, o experiență deosebită să o văd jucând. Mișcarea ei este incredibilă pe teren”, a mai spus Emma Răducanu.

Programul zilei la Transylvania Open

Mona Barthel – Marta Kostyuk 4-6, 4-6
Irina Bara – Rebecca Peterson 0-6, 3-6
Emma Răducanu – Ana Bogdan, de la ora 15:30
Simona Halep – Varvara Gracheva, de la ora 18:00
Alison Van Uytvanck – Anett Kontaveit, de la ora 20:00

Trofeul (de la US Open, n.r.) nu e la mine, este la Federația de Tenis din Anglia. Au făcut prea multe pentru mine și am zis să le mulțumesc, să le ofer un cadou important pentru că au ajutat la dezvoltarea mea. Atât am putut să fac și eu pentru ei
Emma Răducanu

Playsport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !