duminică 26 septembrie 1:01 PM

Abonare la google news

Emma Răducanu, întrebată dacă se consideră favorită să câștige și Australian Open! Răspunsul neașteptat al britanicei de origine română


Britanicii își pun speranțele în Emma Răducanu (18 ani) și la următorul turneu de Grand Slam din calendar, Australian Open (17 – 30 ianuarie 2022)! Cu toate că se anunță din nou restricții aspre la Melbourne, Emma va merge cu orice preț la „Antipozi”.


Jurnaliștii din Regat au dorit să afle dacă Emma Răducanu se consideră favorită să câștige și următorul turneu de Grand Slam la care va participa, Australian Open 2022! Cu toate că a defilat la US Open 2021 și a cucerit trofeul fără să cedeze vreun set, britanica rămâne cu picioarele pe pământ. Emma Răducanu se află pe locul 22 mondial și va fi, cel mai probabil, cap de serie în Australia.

Aflată la un eveniment al Federației Britanice de tenis (LTA), organizat după ce și-a concediat antrenorul, Emma a declarat că va merge mai mult ca sigur în Australia, pentru a participa la Grand Slam-ul de la „Antipozi”. Întrebată dacă se consideră favorită să câștige și acolo, Emma a oferit un răspuns neașteptat.

Emma Răducanu, întrebată dacă se consideră favorită să câștige și Australian Open! Răspunsul britanicei de origine română

Emma Răducanu nu se vede favorită să câștige titlul de la Australian Open, deși la US Open n-a avut adversară! Britanica de origine română consideră că nu a ajuns încă la maturitatea deplină care să-i ofere statutul respectiv: „Dacă voi fi pe lista capilor de serie, foarte bine, dar să fiu eu favorita? Nu pot spune asta, pentru că sunt abia la începutul carierei.

Am început să învăț să absorb cunoștințele și asta vreau cu adevărat să fac. Nu mă concentrez pe rezultate, mă concentrez pe cât de mult pot învăța, pentru că doar așa pot progresa”. Chiar dacă organizatorii anunță restricții aspre, Emma Răducanu va merge cu orice preț la Australian Open: „Fac orice pentru a juca acolo!”, a mai adăugat jucătoarea născută din tată român și mamă chinezoaică.

Prosport.ro