duminică 28 noiembrie 12:49 AM

Abonare la google news

Emilian Imbri atrage atenția despre tulpina africană: Orice formă de virus care nu e recunoscută de anticorpi poate cauza o adevărată catastrofă. Se poate transforma într-o pandemie fără sfârșit!


Emilian Imbri atrage atenția despre tulpina africană. Acesta spune că un epidemilog celebru a spus că este vremea pandemiilor și orice virus care aduce îmbolnăviri în masă în decurs de câteva zile se poate transfora într-o epidemie, iar apoi într-o pandemie care nu se va mai termina.


Emilian Imbri atrage atenția despre tulpina africană: Orice formă de virus care nu e recunoscută de anticorpi poate cauza o adevărată catastrofă. Se poate transforma într-o pandemie fără sfârșit!

”La noi ar trebui să îi trimitem pe cei care nu se vaccinează în Africa de Sud, prin zboruri charter. Glumesc! Este grav ce se întâmplă. Faptul că nu știm multe despre noua tulpină nu este o problemă. Ideea e că știm că a apărut, poate produce îmbolnăviri în masă în decurs de câteva zile care să atingă valul unei epidemii și apoi unei pandemii care nu se va mai termina. Un mare epidemiolog a spus că e era pandemiilor.

Până acum bolile se transmiteau în mod accidental de la animal la om, în momentul în care se transmite de la om la om ceva ce a venit de la animal la om, este o mare problemă. Înțelegem că nu se știe dacă vaccinurile pot acopei noua tulpină. Avem vaccinuri care asigură celor care au făcut vaccinul să treacă mai ușor prin boală și să nu ajungă la ATI să moară. Orice formă de virus care atacă și nu e recunoscută de anticorpi poate deveni o reală problemă și să facă adevărate catastrofe. Moderna a anunțat că este gata să ceară aprobare pentru vaacinul cu variana pentru Omicron, nu știm încă.”, a declarat Emilian Imbri.

Varianta B.1.1.529 prezintă un număr ”extrem de mare” de mutaţii, potrivit oamenilor de ştiinţă sud-africani, care au descoperit deja varianta beta.

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare, a vorbit vineri, la Antena3, despre varianta sud-africană, atrăgând atenția că aceasta poate ocoli răspunsul imun. „O parte din cazurile identificate sunt și la persoane vaccinate sau au istoric de trecere prin boală”, a atras atenția Valeriu Gheorghiţă.

Citește și: Premierul Nicolae Ciucă, anunț de ultimă oră cu privire la tulpina africană a coronavirusului: „Mă voi consulta cu autoritățile din România asupra unor noi măsuri”

Romaniatv.net