17 martie 8:19 PM

Abonare la google news

Emil Săndoi și Mihai Costea, ceartă pe teren în remiza cu Viitorul: „Se pare că nu m-am făcut eu înțeles!” Ce îi reproșează atacantului

Chindia a remizat pe terenul celor de la Viitorul, 0-0, iar calificarea pe locurile de play-off este departe. Emil Săndoi a declarat că s-a temut de meci și a dezvăluit și de la ce a plecat cearta cu Mihai Costea.

Mihai Costea a intrat pe finalul meciului de la Ovidiu. Chindia a remizat, 0-0, cu Viitorul, iar dâmbovițenii se pot gândi la lupta pentru evitarea retrogradării.

Fostul atacant al FCSB l-a supărat pe Emil Săndoi. Costea i-a răspuns antrenorului, care i-a reproșat că nu respectă indicațiile tactice.

Emil Săndoi și Mihai Costea, ceartă pe teren în remiza cu Viitorul: „Se pare că nu m-am făcut eu înțeles!” Ce îi reproșează atacantului

„Două echipe sub o oarecare presiune, care nu au putut să se exprime la capacitate maximă. Am avut jucători care ne-au lipsit foarte mult. E un punct care nu știu cât de mult ne ajută, dar mi-a fost frică de meciul ăsta. Cred că rezultatul este echitabil.

Nu este obiectivul nostru play-off-ul. Nu știu ce se va întâmpla în restul meciurilor, dar în momentul de față nu știu. Vrem să jucăm fiecare partidă în parte.

Să avem determinarea de azi, nu am ce să le reproșez băieților. E un punct de moral pentru noi.

La fotbal se întâmplă și astfel de lucruri. Mă supăra un jucător care nu respectă ce îi transmite antrenorul. Nu e cazul lui Mihai Costea… Trebuia să stea în alta zonă. Eu i-am cerut să stea în altă zonă. Pentru a bloca anumite culoare, dar se pare că nu m-am făcut eu înțeles”, a declarat Emil Săndoi la finalul meciului.

„Dacă nu prindem play-off-ul, vom juca în play-out și ni se vor înjumătăți punctele. Cred că a fost un meci de luptă, disputat, am avut cele mai multe și mai clare ocazii. Cred că am fost echipa cu cele mai multe faze periculoase.

Estetic, jocul nostru nu arată tocmai bine. Cred că am făcut destule puncte cu echipele fruntașe, așa că am arătat că putem juca cu orice echipă”, a declarat Pițian după meci.

Chindia a câștigat în ultimele meciuri cu Universitatea Craiova și Sepsi, dar a pierdut la limită, cu Astra, 0-1.

Viitorul – Chindia 0-0! ECHIPELE DE START

VIITORUL: Cojocaru – Benzar, Mladen, Dobroslavevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Joalisson, Tsoumou, Ganea
REZERVE: Căbuz – Andronache, Babunski, Buta, Dussaut, Gaztanaga, Grădinaru, Mălăele, Pitu
ANTRENOR: Mircea Rednic

CHINDIA: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, Dinu – Rață, Iacob – Neguț, Diaz, Dumitrașcu – Florea
REZERVE: Pop – Berisha, Bourama, Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Popa, Yameogo
ANTRENOR: Emil Săndoi

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu)
Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), Marica Mihai Marius (Bistriţa)

Viitorul este la același nivel, nu am văzut nicio schimbare, nimic.
Ion Crăciunescu

Citeste articolul pe ProSport