sâmbătă 20 noiembrie 1:39 AM

Abonare la google news

Emil Săndoi, distrus după ce echipa sa a fost din nou dezavantajată de arbitraj: „Sunt epuizat, nu știu ce să mai fac. Mi-e rușine de greșelile pe care le fac alții”

Emil Săndoi a avut un discurs extrem de dur după egalul Chindiei cu Rapid, scor 2-2. Antrenorul echipei din Târgoviște a acuzat faptul că aceasta a fost din nou dezavantajată clar de arbitraj.


Emil Săndoi, descumpănit la finalul meciului

Rapid a egalat în minutul 89 dintr-o poziție clară de offside. Emil Săndoi s-a arătat extrem de supărat la finalul meciului, subliniind că nu este pentru prima dată când echipa sa este dezavantajată în acest mod.

Sunt epuizat, e normal să fiu epuizat. Nu e corect, nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie. Toți băieții sunt distruși. Mi-e rușine pentru că nu știu ce să le spun în momentul asta. Mai puțin contează dacă s-au luat pe merit cartonașele , dar când e un offside atât de clar, cum să nu ridici.

Eu nu știu unde a arbitrat dânsul, dacă a fost prin Champions League. E clar că lumina zilei. Ar fi contat foarte mult pentru noi. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu îmi explic. Cum poți să judeci pe invers o fază decisivă? VAR-ul e sfânt. De ce să ne fie luate aceste două puncte? Cine plătește pentru asta? Eu poate plătesc cu postul, sau jucătorii. Vă dau cuvântul meu de onoare că mi-e rușine. Îmi vine să plec oriunde., îmi vine să plec pe jos spre Iași, spre București, nu știu ce să fac.

Vrem puțin respect pentru munca pe care o facem. Chiar mi-e rușine. Pentru meciul următor de la Sepsi avem iar vreo 3 suspendați. Tot respectul pentru dânsul ca om, nu îl cunosc. Nu am nimic cu Rapid și chiar îmi place Rapidul. Chiar îi respect pentru că au făcut o muncă bună, sunt sus în clasament. Dar dacă nu ar fi greșelile astea poate s-ar schimba puțin ierarhia. Au muncit ca niște robi cei care au rămas în teren”, a spus Emil Săndoi la finalul meciului de la Ploiești.

Fotbaliștii Chindiei, devastați după egalul cu Rapid. Marco Dulca nu a mai rezistat și a făcut praf arbitrajul: „Nu este normal ce se întâmplă. Arbitrați corect! Mai aveam puțin și vomitam pe teren”


 

Playsport.ro


Stirile.eu