sâmbătă 20 noiembrie 12:04 AM

Abonare la google news

Emil Săndoi critică dur arbitrajul după remiza cu Rapid: „Sunt epuizat! Băieții sunt distruși. Mi-e rușine. Cine răspunde pentru greșeala asta?”

Antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, Emil Săndoi, a fost în pragul unei crize de nervi la finalul partidei cu Rapid, încheiată la egalitate, scor 2-2.


Plin de frustrare și dezamăgire, tehnicianul s-a prezentat la flash-interviuri istovit psihic, după ce Rapid a egalat în urma unui offside uriaș, nesemnalizat de către arbitrii.

Dacă faza ar fi fost tratată corect, Emil Săndoi este sigur că echipa sa ar fi reușit să gestioneze corect finalul de meci și ar fi obținut cele trei puncte. Cum nu s-a anulat golul, Chindia a obținut un singur punct, la capătul unui meci în care a jucat 45 de minute cu doi oameni în minus.


Supărare mare pentru Emil Săndoi, la finalul partidei cu Rapid!

În urma acestui rezultat, Chindia Târgoviște a rămas pe locul 10, cu 18 puncte, în timp ce Rapidul este pe ocul 4, cu 27 de puncte.

„Sunt epuizat, e normal, nu e corect, nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie, toți băieții sunt distruși, mi-e rușine, nu știu ce să le spun în cabină în momentul acesta. Domnule, când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici fanionul?!

Nu mă interesează că a fost în Liga Campionilor, toți trebuie să ne facem meseria. E clar ca lumina zilei, nu pot să mă ascund după degete, nu-mi explic! Îmi dau cuvântul de onoare cum poți să judeci pe invers o fază decisivă? Cine plătește greșeala asta? Aveam două puncte în plus, cine plătește pentru greșelile astea flagrante? Îmi vine să o iau de unul singur, să merg o noapte întreagă! Nu se poate așa ceva! Eliminare în minutul 35, alt roșu în minutul 45, dai două goluri, ajungi în ultimele secunde, e frustrant.

Nu se poate așa ceva, puțin respect pentru munca pe care o facem! Chiar mi-e rușine! Ne ducem la Sepsi cu 3 suspendați, avem accidentări. Am arătat bine, dar nu e posibil să ni se ia din munca noastră. Nu-l cunosc, îi salut mereu pe arbitri, dar puțin respect. Îmi place Rapidul, nu am nimic cu ei, i-am avut elevi pe Săpunaru, pe Dragoș Grigore, sunt acolo sus în clasament, dar poate ierarhia nu ar fi fost asta.

Au muncit ca niște robi pe teren, am avut ocazii, nu știu câte echipe reușeau asta. Cică suntem defensivi, acumulăm puncte cu mijloacele noastre. Nu știu dacă Rapid a avut ocazii clare, doar centrări pe sus. Noi plătim pentru greșelile noastre, dar alții merită să nu să plătească”, a declarat Emil Săndoi, după meci.

Prosport.ro


Stirile.eu