joi 11 noiembrie 6:25 PM

Abonare la google news

eMAG vinde așa ceva de Black Friday la preț de mașină! Abia așa vezi cum trăiesc bogații


eMAG a anunțat deja că face Black Friday pe 12 noiembrie. Ca în fiecare an are mii de produse la prețuri bune, dar și câteva produse vedetă. Unul dintre ele e cu adevărat incredibil.


Când a anunțat Black Friday pe 12 noiembrie, eMAG a spus că pune la bătaie 75.000 de televizoare, 130.000 de smartphone-uri și gadget-uri, 30.000 laptopuri sau 35.000 frigidere și mașini de spălat. Vinde și o mulțime de haine, dar și parfumuri și vacanțe. Vor fi peste 47.000 de nopți de cazare în România și în afara țării.

Puțini au observat însă că eMAG pune la vânzare de Black Friday un produs fenomenal. E vorba de-o sticlă de whisky unicat în România. De Black Friday, eMAG vinde singura sticlă din România de Single Malt Talisker veche de 41 de ani la prețul de 13.999 de lei. O să fie în categoria de băuturi alcoolice. Prețul, pe site-uri de specialitate, trece lejer de 16.000 de lei.

Sticla de Single Malt Talisker pusă la vânzare de eMAG de Black Friday face parte dintr-un lot aparte produs în 1978. Cu un preț standard de circa 3.000 de euro, ai fi șocat să vezi cât de puțini români își permit așa ceva. Luăm drept referință ce-a zis premierul Florin Cîțu în august 2021. “Mai mult de 1% dintre angajații din România au un salariu mai mare de 3.000 euro net”, a spus acesta bazându-se pe statistici BNR. Altfel spus, e o băutură fix pentru bogații României și să nu te mire dacă se dă foarte repede. 

Ce poți să cumperi de la eMAG, dacă nu-ți permiți această sticlă?

Poți să profiți și să cumperi la preț redus voucher de combustibil. Magazinul pune la bătaie peste 80.000 de litri de combustibil, dar și peste 5.000 de vouchere pentru bilete de avion, reduse cu 50%. Și-o altă surpriză e că vinde angro carne de porc: peste 27.000 de kilograme.

Catalogul eMAG de Black Friday a fost parțial dezvăluit, dar surprizele majore vor apărea abia în dimineața evenimentului pe site. 

Dacă ai rămas cu gândul la sticla aia de Single Malt Talisker, e bine să știi că poți profita la eMAG de un pachet de 12 sticle Jameson cu ciubăr la preț de 4.999 de lei, dar și bere Corona Extra, 24 sticle, 355 ml la 89,99 lei. Nu vor lipsi din lista de pe 12 noiembrie monede și lingouri de aur, dar și ceasuri și bijuterii de lux. Primele produse la reducere au fost deja dezvăluite, așa că le poți nota deja. Altfel, mai e foarte puțin până la Black Friday, așa că fii atent aici ca să nu ratezi nicio ofertă bombă.

Playsport.ro